STK'lardan Giresun Günlerine tam destek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2014 - 22:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2827+ kez okundu.
 

STK'lardan Giresun Günlerine tam destek

Davullu, zurnalı, kemençeli yöre oyunları ile fındık,...
...ceviz, ekini ve bal diyarı ile Giresun bir başka memleket. Giresun kültürünün tanıtılmasıyla ilgili ve yüz binlerce Giresunlunun heyecanla beklediği 1-2-3-4 Mayıs tarihlerinde yapılacak 8. Giresun Günleri etkinliğini istişare etmek için, Giresun Federasyon merkezinde, STK temsilcileri ile birlikte düzenlenen toplantıda Taksim Yürüyüşü için ve Feshane'de yapılacak hazırlıklar gözden geçirildi. Toplantıda, Feshane ve yürüyüş ile ilgili görüş, öneri ve katılım anlamında düşünceler paylaşılarak Giresun Federasyonuna, STK Temsilcilerinden Giresun Günlerinin coşkulu geçmesi için her konuda büyük destek çıktı. GİRESUN GÜNLERİ MARKASI Giresun eski milletvekili Turan Alçelik, Ataşehir Giresunlular Dernek Başkanı Gürbüz Ekinci, Başkan vekili Muhterem Memişoğlu, Kaçkar TV. Genel koordinatörü Metin Ruşen ve Giresun sivil toplum kuruluşlarının Başkan ve yöneticilerinin katıldığı toplantıda, Giresun Federasyonu Hasan Turan, bilgi vererek yaptığı konuşmada Giresun Günleri markasının Giresun için önemine değindi. Giresun Günlerinde ve Büyük Giresun Taksim Yürüyüşünde alınan önemli mesafenin birlik ve dayanışma ruhundan kaynaklandığını, Giresun Günleri organizasyonunu sahiplenen Giresun derneklerinin bu önemli başarıda çok büyük payı olduğunu vurgulayan Turan, geçtiğimiz sene yapılan Taksim yürüyüşünün büyük ses getirdiğini ve bu yürüyüşün 27 Nisan günü el birliği ile daha görkemli yapılacağını söyledi. Yapılan bu çalışmaların Giresun'un büyümesine yönelik olduğunu da dile getiren Turan, “Giresunlu hemşerilerimizi birlik içerisinde görmek bizleri mutlu ediyor. Amaçlarımıza ancak birlik ve çalışmayla ulaşabileceğiz” dedi.
Davullu, zurnalı, kemençeli yöre oyunları ile fındık,...

...ceviz, ekini ve bal diyarı ile Giresun bir başka memleket. Giresun kültürünün tanıtılmasıyla ilgili ve yüz binlerce Giresunlunun heyecanla beklediği 1-2-3-4 Mayıs tarihlerinde yapılacak 8. Giresun Günleri etkinliğini istişare etmek için, Giresun Federasyon merkezinde, STK temsilcileri ile birlikte düzenlenen toplantıda Taksim Yürüyüşü için ve Feshane'de yapılacak hazırlıklar gözden geçirildi. Toplantıda, Feshane ve yürüyüş ile ilgili görüş, öneri ve katılım anlamında düşünceler paylaşılarak Giresun Federasyonuna, STK Temsilcilerinden Giresun Günlerinin coşkulu geçmesi için her konuda büyük destek çıktı.

GİRESUN GÜNLERİ MARKASI

Giresun eski milletvekili Turan Alçelik, Ataşehir Giresunlular Dernek Başkanı Gürbüz Ekinci, Başkan vekili Muhterem Memişoğlu, Kaçkar TV. Genel koordinatörü Metin Ruşen ve Giresun sivil toplum kuruluşlarının Başkan ve yöneticilerinin katıldığı toplantıda, Giresun Federasyonu Hasan Turan, bilgi vererek yaptığı konuşmada Giresun Günleri markasının Giresun için önemine değindi. Giresun Günlerinde ve Büyük Giresun Taksim Yürüyüşünde alınan önemli mesafenin birlik ve dayanışma ruhundan kaynaklandığını, Giresun Günleri organizasyonunu sahiplenen Giresun derneklerinin bu önemli başarıda çok büyük payı olduğunu vurgulayan Turan, geçtiğimiz sene yapılan Taksim yürüyüşünün büyük ses getirdiğini ve bu yürüyüşün 27 Nisan günü el birliği ile daha görkemli yapılacağını söyledi. Yapılan bu çalışmaların Giresun'un büyümesine yönelik olduğunu da dile getiren Turan, “Giresunlu hemşerilerimizi birlik içerisinde görmek bizleri mutlu ediyor. Amaçlarımıza ancak birlik ve çalışmayla ulaşabileceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.