İmam Hatipler, Adıyaman'da buluştu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2014 - 21:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2778+ kez okundu.
 

İmam Hatipler, Adıyaman'da buluştu

İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği(ÖNDER) tarafından Adıyaman'da düzenlenen,...
...Türkiye İmam Hatipliler Mezunlar Buluşmasına Bulancak BİMDER adına Aydın Kılıç ve Ali Yıldırım katıldı. Mezunlar Buluşmasında konuşan ÖNDER Genel Başkanı Hüseyin Korkut, “Türkiye’nin en temel meselelerinden bir tanesinin hallediş sürecine, kardeşlik sürecine, çözüm sürecine omuz vermek, bu süreci cesaretle vakur bir şekilde işleten değerli Cumhurbaşkanımıza başbakanımıza ve aramıza teşrifleriyle bize güç veren başbakan yardımcımıza, yeniden bu kardeşliği geleceğe taşımak için çalışmalarınızda yanınızdayız, duacınızız ve destekçiniziz demek için buradayız” dedi. Başbakan Kurultaya, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Murtaza Yetiş, Mehmet Erdoğan, Salih Fırat, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Türkiye'nin farklı kentlerinden katılan dernek başkanları ile diğer ilgililer katıldı. Yarın sona erecek kurultayda, Türkiye genelindeki teşkilatlanma faaliyetlerini değerlendirmek, çalışmalara ivme kazandırmak ve özelde İmam Hatip genelde tüm ülke problemlerine STK penceresinden bakılması amaçlanıyor.        
İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği(ÖNDER) tarafından Adıyaman'da düzenlenen,...

...Türkiye İmam Hatipliler Mezunlar Buluşmasına Bulancak BİMDER adına Aydın Kılıç ve Ali Yıldırım katıldı. Mezunlar Buluşmasında konuşan ÖNDER Genel Başkanı Hüseyin Korkut, Türkiyenin en temel meselelerinden bir tanesinin hallediş sürecine, kardeşlik sürecine, çözüm sürecine omuz vermek, bu süreci cesaretle vakur bir şekilde işleten değerli Cumhurbaşkanımıza başbakanımıza ve aramıza teşrifleriyle bize güç veren başbakan yardımcımıza, yeniden bu kardeşliği geleceğe taşımak için çalışmalarınızda yanınızdayız, duacınızız ve destekçiniziz demek için buradayızdedi. Başbakan Kurultaya, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Murtaza Yetiş, Mehmet Erdoğan, Salih Fırat, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Türkiye'nin farklı kentlerinden katılan dernek başkanları ile diğer ilgililer katıldı.

Yarın sona erecek kurultayda, Türkiye genelindeki teşkilatlanma faaliyetlerini değerlendirmek, çalışmalara ivme kazandırmak ve özelde İmam Hatip genelde tüm ülke problemlerine STK penceresinden bakılması amaçlanıyor.



 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.