'Ben size taarruz etmeyi değil ölmeyi emrediyorum'

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2015 - 21:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3677+ kez okundu.
 

'Ben size taarruz etmeyi değil ölmeyi emrediyorum'

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıldönümü,...
...tüm yurt genelinde olduğu gibi Bulancak’ta da düzenlenen görkemli bir törenle kutlandı. İlk olarak Bulancak Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk büstüne konulan çelenklerle başlayan program saygı duruşu ve ardından İstiklal marşımızın okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemine binaen Bulancak Jandarma Özel Harekât Tabur Komutanlığı Personeli Teğmen Erdinç Boztepe yaptığı konuşmada, “Türkiye dışarıdan teslim alınamayacağı gibi içerden de ihanetlere boyun eğmeyecek, ihanetlere teslim olmayacak, her türlü ihanete gereken cevabı verecek ve ihanetleri ezecek güçte bir ülkedir” dedi. Teğmen Boztepe, sözlerini Ulu Önder Mustafa Kemal’in askerlerine, ‘Ben size taarruz etmeyi değil ölmeyi emrediyorum’ sözleri ile tamamladı. Daha sonra ilçe programını yapan Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 75 Yıl Halk Kütüphanesi Tiyatro Salonu’nda okul öğrencilerinin hazırladığı programla devam etti. Salonda yapılan tören saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başladı. Törene Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan, Bulancak Jandarma Özel Harekât Tabur Komutanı Jandarma Binbaşı Bülent Demirsaban, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Emniyet Müdürü Ali Fuat Yazlak, Kurum ve Okul Müdürleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. Çanakkale Şehitleri'ne ithafen okunan şiirlerde dereceye giren öğrencilere madalya verildi. Son olarak Bulancaklı şehit Dursun Kemal Buz ve ailesi için hazırlanan sunumda oldukça duygusal anlar yaşandı.       Haber-Foto: Mehmet Yaşar    
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıldönümü,...

...tüm yurt genelinde olduğu gibi Bulancak’ta da düzenlenen görkemli bir törenle kutlandı. İlk olarak Bulancak Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk büstüne konulan çelenklerle başlayan program saygı duruşu ve ardından İstiklal marşımızın okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemine binaen Bulancak Jandarma Özel Harekât Tabur Komutanlığı Personeli Teğmen Erdinç Boztepe yaptığı konuşmada, “Türkiye dışarıdan teslim alınamayacağı gibi içerden de ihanetlere boyun eğmeyecek, ihanetlere teslim olmayacak, her türlü ihanete gereken cevabı verecek ve ihanetleri ezecek güçte bir ülkedir” dedi. Teğmen Boztepe, sözlerini Ulu Önder Mustafa Kemal’in askerlerine, ‘Ben size taarruz etmeyi değil ölmeyi emrediyorum’ sözleri ile tamamladı. Daha sonra ilçe programını yapan Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 75 Yıl Halk Kütüphanesi Tiyatro Salonu’nda okul öğrencilerinin hazırladığı programla devam etti. Salonda yapılan tören saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başladı. Törene Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan, Bulancak Jandarma Özel Harekât Tabur Komutanı Jandarma Binbaşı Bülent Demirsaban, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Emniyet Müdürü Ali Fuat Yazlak, Kurum ve Okul Müdürleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. Çanakkale Şehitleri'ne ithafen okunan şiirlerde dereceye giren öğrencilere madalya verildi. Son olarak Bulancaklı şehit Dursun Kemal Buz ve ailesi için hazırlanan sunumda oldukça duygusal anlar yaşandı.

 

 

 

Haber-Foto: Mehmet Yaşar

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.