BU'MUDUR BULANCAKSPOR SEVDALISI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2015 - 18:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2820+ kez okundu.
 

BU'MUDUR BULANCAKSPOR SEVDALISI

Yazık, 1926 Bulancakspor'un olağan kongresinde kimse yok. Takım divana kalıyor. Maddi ve manevi darboğaza giren 1926 Bulancakspor'da kader anı yaşanıyor. Takım ya küme düşecek, ya bir firmanın sponsorluğunda yola devam edecek, ya da bugüne kadar olamayan birşey olacak ve Bulancak takımına sahip çıkacak. Her dönemde yaşanan bu tabloların 1926 Bulancakspor'u sevenlerin yüreklerini sızlattığı bir gerçek. Ne yazık ki, birisi takıma sahip  çıktığında da tüm yük onun üzerine kalıyor. Kimse halini hatırını sormuyor, destek vermiyor. Böyle olunca da sahip çıkan işin işinden çıkamaz hale geliyor. Bugün burada kimse yok. Nerde adaylar. Liste çıkardılar da hayır mı dendi. İlçenin önde gelenleri nerde?      Maddi desteğin olmadığı gibi manevi desteğinde olmadığını gördük. Paranız yoksa sevginizde mi yok. Bazı şeylerin değerinin kaybedilince anlaşılacağı, o yüzden fırsat varken takıma sahip çıkılması gerekir. Yarınımız karanlık. Gidişat hep kötüye doğru gidiyor. 1926 Bulancakspor'un yıllardır günü kurtarma politikası içinde olduğundan, bu yıl tamam geçtik sınıfı diyelim seneye yine aynı sorunlarla karşı karşıya geleceğiz. Aynı şeyleri tartışacağız. 1926 Bulancakspor'un tek çaresi kurumsallaşması ve 3.Lige çıkmasıdır.
Yazık, 1926 Bulancakspor'un olağan kongresinde kimse yok. Takım divana kalıyor. Maddi ve manevi darboğaza giren 1926 Bulancakspor'da kader anı yaşanıyor. Takım ya küme düşecek, ya bir firmanın sponsorluğunda yola devam edecek, ya da bugüne kadar olamayan birşey olacak ve Bulancak takımına sahip çıkacak.

Her dönemde yaşanan bu tabloların 1926 Bulancakspor'u sevenlerin yüreklerini sızlattığı bir gerçek. Ne yazık ki, birisi takıma sahip  çıktığında da tüm yük onun üzerine kalıyor. Kimse halini hatırını sormuyor, destek vermiyor. Böyle olunca da sahip çıkan işin işinden çıkamaz hale geliyor. Bugün burada kimse yok. Nerde adaylar. Liste çıkardılar da hayır mı dendi. İlçenin önde gelenleri nerde?      Maddi desteğin olmadığı gibi manevi desteğinde olmadığını gördük. Paranız yoksa sevginizde mi yok. Bazı şeylerin değerinin kaybedilince anlaşılacağı, o yüzden fırsat varken takıma sahip çıkılması gerekir. Yarınımız karanlık. Gidişat hep kötüye doğru gidiyor.

1926 Bulancakspor'un yıllardır günü kurtarma politikası içinde olduğundan, bu yıl tamam geçtik sınıfı diyelim seneye yine aynı sorunlarla karşı karşıya geleceğiz. Aynı şeyleri tartışacağız. 1926 Bulancakspor'un tek çaresi kurumsallaşması ve 3.Lige çıkmasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.