KARA, BAKAN CANİKLİ'YE MEYDAN OKUDU!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2015 - 22:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3036+ kez okundu.
 

KARA, BAKAN CANİKLİ'YE MEYDAN OKUDU!

Gazetemizin ortaya çıkardığı GESOB'da meydana gelen görevden alma olayları,...
...Başkan Kara ile Bakan Canikli’yi karşı karşıya getirdi. Kara’nın açıklamaları sonrası Bakan Canikli’nin cevabı ise merakla bekleniyor.       Geçtiğimiz hafta gazetemizin edindiği bilgiye göre yaptığımız ‘Esnaflardan Kara’ya istifa mektubu!’ isimli özel haberimiz Giresun’a bomba gibi düştü. GESOB Başkanı Ali Kara haberimiz üzerine Giresun’da bulunan bazı gazetelere yaptığı açıklamada, GESOB’un Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı bulunduğunu belirterek, Giresunlu Bakan Canikli’ye meydan okudu. Haberimiz üzerine bazı basın yayın organlarına açıklama yapan GESOB Başkanı Ali Kara, görevden almaları doğrulayarak, “1962 yılında kurulan odamız ilk kez Giresunlu bir bakanının döneminde böyle bir incelemeye tabi tutuldu. Odamızın tüm hesapları didik didik edildi” dedi. Başkan Kara görevlerinden alınan denetim kurulu üyeleri Osman Şen, Regaip Aksoy ve Necdet Şen'in ortaokul mezunu olduklarını, müfettişlerin lise mezunu varken bu isimlerin denetim kuruluna giremeyeceklerini söylediklerini bunun üzerine 3 arkadaşın görevlerinden alındıklarını ve yerlerine yedekte bulunan Güce Oda Başkanı Mehmet Yılmaz ile Mobilyacılar Odasından Ziya Musaoğlu ve Madeni Sanatkârlarlar Odasından Ufuk Levent'in getirildiklerini söyledi. Disiplin kurulu üyeliği görevlerinden alınan Hüseyin Meşe, Mustafa Aydın ve Hüseyin Çelik'in yerlerine ise atama yapılmadığını belirten GESOB Başkanı Kara, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından müfettiş gönderilerek odanın teftiş ettirilmesinden gocunmadıklarını kaydettiği açıklamada, “Biz, Giresunlu bir vekilimiz bakan oldu, bize katkısı olur diye beklerken o bu işleri yapıyor. Seçimde karşımıza çıkamayanlar işi başka yönlere çekiyorlar, biz seçimden korkmuyoruz, kaçmıyoruz, güçleri varsa buyursunlar gelsinler hodri meydan” dedi. 
Gazetemizin ortaya çıkardığı GESOB'da meydana gelen görevden alma olayları,...
...Başkan Kara ile Bakan Canikli’yi karşı karşıya getirdi. Kara’nın açıklamaları sonrası Bakan Canikli’nin cevabı ise merakla bekleniyor.

 

 

 

Geçtiğimiz hafta gazetemizin edindiği bilgiye göre yaptığımız ‘Esnaflardan Kara’ya istifa mektubu!’ isimli özel haberimiz Giresun’a bomba gibi düştü. GESOB Başkanı Ali Kara haberimiz üzerine Giresun’da bulunan bazı gazetelere yaptığı açıklamada, GESOB’un Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı bulunduğunu belirterek, Giresunlu Bakan Canikli’ye meydan okudu.

Haberimiz üzerine bazı basın yayın organlarına açıklama yapan GESOB Başkanı Ali Kara, görevden almaları doğrulayarak, “1962 yılında kurulan odamız ilk kez Giresunlu bir bakanının döneminde böyle bir incelemeye tabi tutuldu. Odamızın tüm hesapları didik didik edildi dedi.

Başkan Kara görevlerinden alınan denetim kurulu üyeleri Osman Şen, Regaip Aksoy ve Necdet Şen'in ortaokul mezunu olduklarını, müfettişlerin lise mezunu varken bu isimlerin denetim kuruluna giremeyeceklerini söylediklerini bunun üzerine 3 arkadaşın görevlerinden alındıklarını ve yerlerine yedekte bulunan Güce Oda Başkanı Mehmet Yılmaz ile Mobilyacılar Odasından Ziya Musaoğlu ve Madeni Sanatkârlarlar Odasından Ufuk Levent'in getirildiklerini söyledi. Disiplin kurulu üyeliği görevlerinden alınan Hüseyin Meşe, Mustafa Aydın ve Hüseyin Çelik'in yerlerine ise atama yapılmadığını belirten GESOB Başkanı Kara, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından müfettiş gönderilerek odanın teftiş ettirilmesinden gocunmadıklarını kaydettiği açıklamada, “Biz, Giresunlu bir vekilimiz bakan oldu, bize katkısı olur diye beklerken o bu işleri yapıyor. Seçimde karşımıza çıkamayanlar işi başka yönlere çekiyorlar, biz seçimden korkmuyoruz, kaçmıyoruz, güçleri varsa buyursunlar gelsinler hodri meydan dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.