Uzunalioğlu, bu ateşi söndürün

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2015 - 22:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3631+ kez okundu.
 

Uzunalioğlu, bu ateşi söndürün

Son günlerde artan terör olaylarının üzerine açıklama yapan Baro başkanı Av Gültekin Uzunalioğlu,...
..."Lice'de 4 şehidimiz var haberi ile güne başlamıştık ki ardından Siirt'te 8 şehidimiz var haberi ile adeta şok olduk. Bir günde 12 genç fidanımızı kara toprağa gönderiyoruz.Ocaklara ateş düşmeye,anaların gözyaşları akmaya ve babalar evlat acıları yaşamaya devam ediyor.Siyasi sorumluluk alması gerekenler ise siyasi ikbal peşinde.. Bu sürecin oylarını artırıp artırmadığı hesabı içindeler.Halk uzlaşma beklentisinde iken onlar erken seçim tiyatrosunu oynamaya devam ediyorlar. Ne olursunuz bu ateşi söndürelim.Vicdanınız sızlamıyor mu acil önlemler almak için biraya gelmeniz bu kadar zor mu? Hepinizin iyi ve başarılı siyasetçiler olduğunu biliyoruz ancak devlet adamı olun da bu ateşi söndürün. Bu güzelim yurdumuzda insanca, özgürce, kardeşçe ve barış içinde yaşamaktan bizleri mahrum etmeyin. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.
Son günlerde artan terör olaylarının üzerine açıklama yapan Baro başkanı Av Gültekin Uzunalioğlu,...

..."Lice'de 4 şehidimiz var haberi ile güne başlamıştık ki ardından Siirt'te 8 şehidimiz var haberi ile adeta şok olduk. Bir günde 12 genç fidanımızı kara toprağa gönderiyoruz.Ocaklara ateş düşmeye,anaların gözyaşları akmaya ve babalar evlat acıları yaşamaya devam ediyor.

Siyasi sorumluluk alması gerekenler ise siyasi ikbal peşinde.. Bu sürecin oylarını artırıp artırmadığı hesabı içindeler.Halk uzlaşma beklentisinde iken onlar erken seçim tiyatrosunu oynamaya devam ediyorlar. Ne olursunuz bu ateşi söndürelim.Vicdanınız sızlamıyor mu acil önlemler almak için biraya gelmeniz bu kadar zor mu? Hepinizin iyi ve başarılı siyasetçiler olduğunu biliyoruz ancak devlet adamı olun da bu ateşi söndürün. Bu güzelim yurdumuzda insanca, özgürce, kardeşçe ve barış içinde yaşamaktan bizleri mahrum etmeyin. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.