YILMAZ YILDIRIM UNUTULMADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2015 - 23:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2839+ kez okundu.
 

YILMAZ YILDIRIM UNUTULMADI

20 Ekim 2015'de aramızdan ayrılan sevilen eğitimci eski İl milli Eğitim Müdür Yardımcılarından olan Yılmaz Yıldırım,...
...24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mezarı başında ziyaret edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla kabri başında ziyaret edilen merhum Yılmaz Yıldırım için dualar okundu. Ziyarette konuşan Bulancak Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Bayram Köksal, "Kısa bir süre önce aramızdan ayrılan eğitimcimiz Yılmaz hocamıza dua etmek için buradayız. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyoruz" dedi. Konuşmanın ardından yapılan duanın ardından ziyaret sona erdi. Ziyarete Yıldırım'ın eşi Feriha Yıldırım, kızı Sibel Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurgül Tabik, İlçe Milli Eğitim Tesis Müdürü Abdullah Tiryaki, Bulancak Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Bayram Köksal, Bulancak İstiklal İlkokul ve Ortaokul Müdürü Metin Gündoğdu, Bulancak 19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hülya Kılınçaslan, Bulancak Öğretmenevi ve ASO Müdürü Soner Keleş ve sevenleri katıldı.
20 Ekim 2015'de aramızdan ayrılan sevilen eğitimci eski İl milli Eğitim Müdür Yardımcılarından olan Yılmaz Yıldırım,...

...24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mezarı başında ziyaret edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla kabri başında ziyaret edilen merhum Yılmaz Yıldırım için dualar okundu.

Ziyarette konuşan Bulancak Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Bayram Köksal, "Kısa bir süre önce aramızdan ayrılan eğitimcimiz Yılmaz hocamıza dua etmek için buradayız. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından yapılan duanın ardından ziyaret sona erdi.

Ziyarete Yıldırım'ın eşi Feriha Yıldırım, kızı Sibel Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurgül Tabik, İlçe Milli Eğitim Tesis Müdürü Abdullah Tiryaki, Bulancak Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Bayram Köksal, Bulancak İstiklal İlkokul ve Ortaokul Müdürü Metin Gündoğdu, Bulancak 19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hülya Kılınçaslan, Bulancak Öğretmenevi ve ASO Müdürü Soner Keleş ve sevenleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.