Mazbatalı Vekil'den teşekkür

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2015 - 23:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2671+ kez okundu.
 

Mazbatalı Vekil'den teşekkür

1 Kasım 2015 tarihinde yapılan 26. Dönem Milletvekili seçimlerinde İstanbul'dan Milletvekili seçilen hemşerimiz Hasan Turan gazetemizi ziyaret etti.
Gazetemize teşekkür ziyaretinde bulunan Milletvekili Turan'a Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Milletvekili Turan'ın ağabeyi  Yılmaz Turan ve partililer eşlik etti. Seçim boyunca haberlerine yer verdiğimiz Milletvekili Turan, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız'a teşekkür ederek, İstanbul'dan aday gösterilerek seçilmesinde büyük emeği olan İstanbul'da yaşayan hemşerilerine de teşekkür etti. Oldukça samimi ortamda geçen ziyarette Milletvekili Turan, her zaman Giresun ve Giresunluların yanında olduğunu belirterek seçim süreci boyunca kendisine destek veren herkese de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.
1 Kasım 2015 tarihinde yapılan 26. Dönem Milletvekili seçimlerinde İstanbul'dan Milletvekili seçilen hemşerimiz Hasan Turan gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemize teşekkür ziyaretinde bulunan Milletvekili Turan'a Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Milletvekili Turan'ın ağabeyi  Yılmaz Turan ve partililer eşlik etti.

Seçim boyunca haberlerine yer verdiğimiz Milletvekili Turan, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız'a teşekkür ederek, İstanbul'dan aday gösterilerek seçilmesinde büyük emeği olan İstanbul'da yaşayan hemşerilerine de teşekkür etti.

Oldukça samimi ortamda geçen ziyarette Milletvekili Turan, her zaman Giresun ve Giresunluların yanında olduğunu belirterek seçim süreci boyunca kendisine destek veren herkese de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.