Adabahçe Evleri'nde 5 ay erken teslim

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2016 - 18:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3443+ kez okundu.
 

Adabahçe Evleri'nde 5 ay erken teslim

Giresun'un güçlü inşaat firmalarından 'Gezmişler İnşaat',...
...Adabahçe Evleri Sitesini 30 Nisan günü düzenlediği teslim töreniyle sahiplerine, taahhüdünden 5 ay erken teslim ederek erken teslim etme geleneğini bozmadı. Gezmişler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Gezmiş yaptığı konuşmada; "Giresun'un en az bina yoğunluğuna ve en çok yeşil alanına sahip olan Adabahçe Evleri; müthiş manzarası, tertemiz havası, sağlam zemini, her yere 2 dakikalık mesafede ki merkezi konumu ve ultra lüks sosyal imkanlarıyla Giresun'da alternatifi olmayan bir projedir" dedi. Konut sahipleri ile Giresun’un önde gelen esnaflarının, banka yöneticilerinin ve basının da aralarında bulunduğu, yaklaşık 250 kişinin katıldığı törende konuşmasını sürdüren Gezmiş, en kaliteli hizmeti vermenin gayreti içinde olduklarının ve her zaman taahhüt ettiklerinden fazlasını yaparak, müşteri memnuniyetini her şeyden önemli gördüklerinin altını çizdi.   
Giresun'un güçlü inşaat firmalarından 'Gezmişler İnşaat',...

...Adabahçe Evleri Sitesini 30 Nisan günü düzenlediği teslim töreniyle sahiplerine, taahhüdünden 5 ay erken teslim ederek erken teslim etme geleneğini bozmadı. Gezmişler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Gezmiş yaptığı konuşmada; "Giresun'un en az bina yoğunluğuna ve en çok yeşil alanına sahip olan Adabahçe Evleri; müthiş manzarası, tertemiz havası, sağlam zemini, her yere 2 dakikalık mesafede ki merkezi konumu ve ultra lüks sosyal imkanlarıyla Giresun'da alternatifi olmayan bir projedir" dedi.

Konut sahipleri ile Giresun’un önde gelen esnaflarının, banka yöneticilerinin ve basının da aralarında bulunduğu, yaklaşık 250 kişinin katıldığı törende konuşmasını sürdüren Gezmiş, en kaliteli hizmeti vermenin gayreti içinde olduklarının ve her zaman taahhüt ettiklerinden fazlasını yaparak, müşteri memnuniyetini her şeyden önemli gördüklerinin altını çizdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.