Demokrasi nöbeti coşkuyla sürüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2016 - 17:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2514+ kez okundu.
 

Demokrasi nöbeti coşkuyla sürüyor

Darbe girişiminin üzerinden 14 gece geçmesine rağmen Bulancak halkı Demokrasi nöbetine coşkulu bir şekilde devam ediyor.
Bulancak Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen demokrasi nöbetlerine Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve vatandaşlarının yanı sıra ilçe protokolünün de katılımları sürüyor. Bulancak Kaymakam vekili Hamit Genç'inde eşlik ettiği nöbetlere, Bulancak Garnizon Komutanı Binbaşı Sedat Öz, Bulancak Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, Bulancak Emniyet Müdürü Ali Fuat Yazlak, Giresun Ticaret İl Müdürü Ali Yıldırım, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak Ziraat Odası Başkanı Naci Karamanoğlu, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu, Büyük Birlik Partisi Başkan Yardımcısı Naci Yıldız'da katıldı. Her nöbette vatandaşlara hitap eden Başkan Yakar, "15 Temmuz bir milattır. Yine tekrarlıyorum dün akşam dedim ki 15 Temmuz  bir milattır. Türkiye’nin pisliklerinden arınma günüdür 15 Temmuz. Allah’a çok şükür içimizdeki pisliklerden arındıktan sonra ne geliyor. Temiz bir beden, temiz bir Türkiye milli idaresi vatanı ve milletiyle bütün bir Türkiye. Hainden kurtulmuş bir Türkiye. Altını çiziyorum dünyanın Adil süper gücü geliyor. Osmanlı geliyor. Ne derlerse desin geliyor Osmanlı arkadaşlar. Yeniden dünya da bu millet olmadan karar alınmayacak. Bu millet varken zalim hesaplarını tekrar yapacak. Yolumuz açık Bulancak’ın yolu açık Türkiye’nin yolu açık aydınlık yarınlar bizi bekliyor. Dünyanın mazlumları bizi bekliyor. Gözümüz aydın kutlu tarihimizin tarihi 15 Temmuz olarak ilan ettik evelallah. 15 Temmuz’dan sonra bu ülke, dünyada hiçbir güç önünde engel olamayacak ve hızlı bir şekilde o proje kuranlar arkadan proje yapanlarında hüsranlığıyla beraber adil bir dünya bizi bekliyor" dedi.
Darbe girişiminin üzerinden 14 gece geçmesine rağmen Bulancak halkı Demokrasi nöbetine coşkulu bir şekilde devam ediyor.

Bulancak Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen demokrasi nöbetlerine Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve vatandaşlarının yanı sıra ilçe protokolünün de katılımları sürüyor. Bulancak Kaymakam vekili Hamit Genç'inde eşlik ettiği nöbetlere, Bulancak Garnizon Komutanı Binbaşı Sedat Öz, Bulancak Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, Bulancak Emniyet Müdürü Ali Fuat Yazlak, Giresun Ticaret İl Müdürü Ali Yıldırım, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak Ziraat Odası Başkanı Naci Karamanoğlu, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu, Büyük Birlik Partisi Başkan Yardımcısı Naci Yıldız'da katıldı.

Her nöbette vatandaşlara hitap eden Başkan Yakar, "15 Temmuz bir milattır. Yine tekrarlıyorum dün akşam dedim ki 15 Temmuz  bir milattır. Türkiye’nin pisliklerinden arınma günüdür 15 Temmuz. Allah’a çok şükür içimizdeki pisliklerden arındıktan sonra ne geliyor. Temiz bir beden, temiz bir Türkiye milli idaresi vatanı ve milletiyle bütün bir Türkiye. Hainden kurtulmuş bir Türkiye. Altını çiziyorum dünyanın Adil süper gücü geliyor. Osmanlı geliyor. Ne derlerse desin geliyor Osmanlı arkadaşlar. Yeniden dünya da bu millet olmadan karar alınmayacak. Bu millet varken zalim hesaplarını tekrar yapacak. Yolumuz açık Bulancak’ın yolu açık Türkiye’nin yolu açık aydınlık yarınlar bizi bekliyor. Dünyanın mazlumları bizi bekliyor. Gözümüz aydın kutlu tarihimizin tarihi 15 Temmuz olarak ilan ettik evelallah. 15 Temmuz’dan sonra bu ülke, dünyada hiçbir güç önünde engel olamayacak ve hızlı bir şekilde o proje kuranlar arkadan proje yapanlarında hüsranlığıyla beraber adil bir dünya bizi bekliyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.