Demokrasi zaferimiz kutlu olsun

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2016 - 17:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3965+ kez okundu.
 

Demokrasi zaferimiz kutlu olsun

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu,...
...15 Temmuz'dan bu yana nöbet tutan vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Akoğlu, "Değerli kardeşlerim! Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da söylediği gibi, şimdilik nöbete ara veriyoruz, ama gönül dünyamızdan bu nöbetleri çıkarmayacağız. 15 Temmuz’dan bu yana, 7’den 70’e, gece gündüz demeden vatan nöbeti tutan hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Demokrasi zaferimiz kutlu olsun" dedi.
AK Parti Bulancak İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu,...

...15 Temmuz'dan bu yana nöbet tutan vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Akoğlu, "Değerli kardeşlerim! Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da söylediği gibi, şimdilik nöbete ara veriyoruz, ama gönül dünyamızdan bu nöbetleri çıkarmayacağız. 15 Temmuz’dan bu yana, 7’den 70’e, gece gündüz demeden vatan nöbeti tutan hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Demokrasi zaferimiz kutlu olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.