Öğretmenini makamında kabul etti

YAŞAM 12.08.2021 - 15:56, Güncelleme: 12.08.2021 - 15:56 3977+ kez okundu.
 

Öğretmenini makamında kabul etti

Piraziz Kaymakamı Furkan Başar, İstanbul’da yaşayan ancak fındık nedeniyle Piraziz Bozat köyüne gelen öğretmeni Yakup Gülaştı ile makamında tesadüf buluştu.
Emekli Öğretmen Yakup Gülaştı, İstanbul Bağcılar Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi müdür Yardımcısı iken Piraziz kaymakamı Furkan Başer okulun 11.sınıfında okuyordu. Kaymakam Furkan Başar Piraziz kaymakamlığına atandığında öğretmenine 9 yıl sonra kavuştu. Kaymakam Başar, "Kavuşmamıza vesile olan Erol Küçük öğretmenime teşekkür ediyorum. Okulu biz öğretmenimizle çok sevdik. Öğretmenin öğrenciye bakışı çok önemlidir. Emekli öğretmen Yakup Gülaçtı; ‘Furkan çok zeki, akıllı her şeyi çabuk kavrayan bir öğrenciydi. Beni hiç üzmedi. İsmimi biliyordu beni memleketimde buldu’ dedi. Kaymakam Furkan Başar, Lise öğretmenine ulaştığını belirterek, " Öğretmenlerin hakkı ödenmez. İlk dokunan İlk harfleri okuta, onların hakları ödenmez. İyi ki benim öğretmenim oldu iyi ki var. Okulu biz öğretmenimizle çok sevdik. Öğretmenin öğrenciye bakışı çok önemli" diye konuştu. Haber: Erol Küçük
Piraziz Kaymakamı Furkan Başar, İstanbul’da yaşayan ancak fındık nedeniyle Piraziz Bozat köyüne gelen öğretmeni Yakup Gülaştı ile makamında tesadüf buluştu.

Emekli Öğretmen Yakup Gülaştı, İstanbul Bağcılar Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi müdür Yardımcısı iken Piraziz kaymakamı Furkan Başer okulun 11.sınıfında okuyordu.

Kaymakam Furkan Başar Piraziz kaymakamlığına atandığında öğretmenine 9 yıl sonra kavuştu.

Kaymakam Başar, "Kavuşmamıza vesile olan Erol Küçük öğretmenime teşekkür ediyorum. Okulu biz öğretmenimizle çok sevdik. Öğretmenin öğrenciye bakışı çok önemlidir.

Emekli öğretmen Yakup Gülaçtı; ‘Furkan çok zeki, akıllı her şeyi çabuk kavrayan bir öğrenciydi. Beni hiç üzmedi. İsmimi biliyordu beni memleketimde buldu’ dedi.

Kaymakam Furkan Başar, Lise öğretmenine ulaştığını belirterek, " Öğretmenlerin hakkı ödenmez. İlk dokunan İlk harfleri okuta, onların hakları ödenmez. İyi ki benim öğretmenim oldu iyi ki var. Okulu biz öğretmenimizle çok sevdik. Öğretmenin öğrenciye bakışı çok önemli" diye konuştu.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.