Kadın Platformu ADD'de

GÜNDEM 16.12.2021 - 17:20, Güncelleme: 16.12.2021 - 17:20 2648+ kez okundu.
 

Kadın Platformu ADD'de

Giresun Kadın Platformu dayanışma ziyaretlerini sürdürüyor.
Önceki akşam Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)  Giresun Şubesi'ni ziyaret eden platform gönüllüleri, yeni mekanına taşınan derneğin yöneticilerini kutlayarak, başarı dileklerini sundular. Ülke gündemine ilişkin fikir alış-verişinin de yapıldığı ziyarette, ADD Üst Kurul Delegesi Evrim Erdem Özkan derneğin çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardı. ADD YENİ YERİNDE Özkan; derneğin yeni binasını bir üyelerinin bağışladığını ifade ederek, dernek faaliyetlerini gerçekleştirmede yeni mekanın daha elverişli olduğunu belirtti ve bağış yapan üyelerine bir kez daha teşekkür etti. Yeni mekanın açılışının ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt'un katılımıyla yapıldığını, devamında da Karadeniz Bölge toplantısı gerçekleştirdiklerini söyledi. Amaçlarının Atatürk'ün ilke ve devrimlerini yaşatmak, demokrasiyi ve laikliği savunup korumak, toplumsal barışa katkı sunmak olduğunun altını çizen Evrim Erdem Özkan, Kadın Platformu ile her zaman dayanışma içinde olduklarını, olmaya da devam edeceklerini ifade ederek, ziyaret için teşekkür etti. KADIN DAYANIŞMASI ŞART Kadın Platformu gönüllüleri de; şiddetsiz bir toplum için ortak hareket edilmesinin önemine vurgu yaparak, her alanda eşit temsilin hayata geçmesi için özellikle kadınların dayanışma içinde olması gerekliliğinin altını çizdiler.
Giresun Kadın Platformu dayanışma ziyaretlerini sürdürüyor.

Önceki akşam Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)  Giresun Şubesi'ni ziyaret eden platform gönüllüleri, yeni mekanına taşınan derneğin yöneticilerini kutlayarak, başarı dileklerini sundular. Ülke gündemine ilişkin fikir alış-verişinin de yapıldığı ziyarette, ADD Üst Kurul Delegesi Evrim Erdem Özkan derneğin çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardı.

ADD YENİ YERİNDE

Özkan; derneğin yeni binasını bir üyelerinin bağışladığını ifade ederek, dernek faaliyetlerini gerçekleştirmede yeni mekanın daha elverişli olduğunu belirtti ve bağış yapan üyelerine bir kez daha teşekkür etti. Yeni mekanın açılışının ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt'un katılımıyla yapıldığını, devamında da Karadeniz Bölge toplantısı gerçekleştirdiklerini söyledi. Amaçlarının Atatürk'ün ilke ve devrimlerini yaşatmak, demokrasiyi ve laikliği savunup korumak, toplumsal barışa katkı sunmak olduğunun altını çizen Evrim Erdem Özkan, Kadın Platformu ile her zaman dayanışma içinde olduklarını, olmaya da devam edeceklerini ifade ederek, ziyaret için teşekkür etti.

KADIN DAYANIŞMASI ŞART

Kadın Platformu gönüllüleri de; şiddetsiz bir toplum için ortak hareket edilmesinin önemine vurgu yaparak, her alanda eşit temsilin hayata geçmesi için özellikle kadınların dayanışma içinde olması gerekliliğinin altını çizdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.