Sokak kütüphanesi yerine geldi

YAŞAM 02.02.2022 - 16:41, Güncelleme: 02.02.2022 - 16:41 4361+ kez okundu.
 

Sokak kütüphanesi yerine geldi

Giresun Atatürk Meydanı’nda Kurulu bulunan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi öncesinde geçici olarak kaldırılan sokak kütüphanesi mitingin ardından yeniden yerine konuldu.
Geçen hafta sonu Cumhurbaşkanı mitingi nedeniyle Atapark bölgesine görevli araçların bu alana park ettirilmesi nedeniyle geçici olarak kaldırılan kütüphane yeniden aynı yerine getirildi. Kamuoyunda ve bazı gazetelerde dile getirilen ‘Belediye sokak kütüphanesini kaldırdı” eleştirilerinin tamamen asılsız olduğunu ifade eden belediye yetkilileri, sokak kütüphanesinin yeniden aynı yerde kitapseverlerin hizmetinde olacağını bildirerek: “Biz belediye olarak kitap okumaya büyük önem veriyoruz. Düzenlediğimiz kitap fuarı ve her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz kitap okuma etkinliği de bunun bir göstergesidir” dedi.
Giresun Atatürk Meydanı’nda Kurulu bulunan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi öncesinde geçici olarak kaldırılan sokak kütüphanesi mitingin ardından yeniden yerine konuldu.

Geçen hafta sonu Cumhurbaşkanı mitingi nedeniyle Atapark bölgesine görevli araçların bu alana park ettirilmesi nedeniyle geçici olarak kaldırılan kütüphane yeniden aynı yerine getirildi.

Kamuoyunda ve bazı gazetelerde dile getirilen ‘Belediye sokak kütüphanesini kaldırdı” eleştirilerinin tamamen asılsız olduğunu ifade eden belediye yetkilileri, sokak kütüphanesinin yeniden aynı yerde kitapseverlerin hizmetinde olacağını bildirerek: “Biz belediye olarak kitap okumaya büyük önem veriyoruz. Düzenlediğimiz kitap fuarı ve her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz kitap okuma etkinliği de bunun bir göstergesidir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.