İYİ Parti'den basın açıklaması

SİYASET 01.07.2022 - 10:38, Güncelleme: 01.07.2022 - 10:38 5745+ kez okundu.
 

İYİ Parti'den basın açıklaması

İYİ Parti'den basın açıklaması
İyi Parti gençlik kolları il başkanı Koray Durmuş Eltuğral gazetemize yaptığı açıklamada, "Bu sene içerisinde şu ana kadar Çevre ve Ekolojiyle alakalı en fazla çalışma yapan gençlik teşkilatı biziz. Küçük dostlarımızın yaşam koşullarını daha yakından incelemek, şehrimizde onlarla alakalı yaşanan sorunların analizini yapabilmek ve Giresun halkı olarak bizlerin bu konularda üzerine düşen vazifeyi öğrenmek amaçlı Giresun Belediyesi Hayvan Barınağı ve Hayvanat Bahçesi'ni ziyaret ettik. Barınak görevlileri ve veterinerler tarafından çok güzel karşılandık. Barınağın yaşam ve tedavi koşullarını veteriner hekimlerden dinledik. Barınak görevlileri refakatinde küçük dostlarımızın yaşadığı yerleri gözlemledik. Mama desteği sağlayan il başkanlığımıza ve katılan tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Tüm halkımızı küçük dostlarımıza karşı duyarlı olmaya davet ediyorum’’ dedi.
İYİ Parti'den basın açıklaması

İyi Parti gençlik kolları il başkanı Koray Durmuş Eltuğral gazetemize yaptığı açıklamada,

"Bu sene içerisinde şu ana kadar Çevre ve Ekolojiyle alakalı en fazla çalışma yapan gençlik teşkilatı biziz. Küçük dostlarımızın yaşam koşullarını daha yakından incelemek, şehrimizde onlarla alakalı yaşanan sorunların analizini yapabilmek ve Giresun halkı olarak bizlerin bu konularda üzerine düşen vazifeyi öğrenmek amaçlı Giresun Belediyesi Hayvan Barınağı ve Hayvanat Bahçesi'ni ziyaret ettik. Barınak görevlileri ve veterinerler tarafından çok güzel karşılandık. Barınağın yaşam ve tedavi koşullarını veteriner hekimlerden dinledik. Barınak görevlileri refakatinde küçük dostlarımızın yaşadığı yerleri gözlemledik. Mama desteği sağlayan il başkanlığımıza ve katılan tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Tüm halkımızı küçük dostlarımıza karşı duyarlı olmaya davet ediyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.