İYİ VARSIN AKSU FESTİVALİ...

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2011 - 21:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3067+ kez okundu.
 

İYİ VARSIN AKSU FESTİVALİ...

Seçimlerin tam ortasına rastlayan 34. Giresun Uluslararası Aksu Festivali, Giresunlulara rahat bir ortam sağladı, nefes aldırdı. Liderlerin TV’lerdeki  can usandırıcı ateşli tahrik edici konuşmalarından bıkan usanan, TV bile açamaz duruma gelenler, kendilerini festival alanlarına atarak rahat nefes aldılar. Geçmişte olduğu gibi vaadlerle iktidar olmak isteyenlerin bu söylemleri artık insanlarımızı etkilemiyor. Dünde 2 anahtar verenlerin, bugün vaadlerin de hesaba yatacak para, rahat nefes alma, istikrar sürsün Türkiye, Giresun büyüsün, gibi kandırmacalar süslenip gidiyor.  Bakıyorsun geçmişten bu yana bir arpa boyu yol gidilmemiş, insanlar SYD vakfı kapılarında, ya da 600 liralık asgari ücretle iş bulabilmek için parti ve politikacı peşinde. Adaylar, sonra seçmen avındalar. Organize edilen cemiyetlerde, cenazelerde, törenlerde hep politikacılar. Dün nerede idiniz kuzum. Festival gerçekten görkemli sonuçlandı. G-City önünde gerçekleşen halk dansları gösterileri, akşamında  Gülşen konseri, Çotanak İlköğretim Okulu önünde toplanan yerli ve yabancı ekipler,  Letonya, Portekiz, Ürdün, Hindistan, Bosna-Hersek ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Tekirdağ'dan halk oyunları ilgi ile izlendi.vatandaş stres attı. Oh be dünya varmış diyenler.. Hele gemiler çekeğindeki Off -Road yarışları dudak ısırttı. Sağ olasın, Kerim Başkan seçime, strese rağmen vatandaşa şöyle güzel bir festival yaşattın ya. Allah senden ve ekibinden razı olsun.

Seçimlerin tam ortasına rastlayan 34. Giresun Uluslararası Aksu Festivali, Giresunlulara rahat bir ortam sağladı, nefes aldırdı. Liderlerin TV’lerdeki  can usandırıcı ateşli tahrik edici konuşmalarından bıkan usanan, TV bile açamaz duruma gelenler, kendilerini festival alanlarına atarak rahat nefes aldılar.

Geçmişte olduğu gibi vaadlerle iktidar olmak isteyenlerin bu söylemleri artık insanlarımızı etkilemiyor.

Dünde 2 anahtar verenlerin, bugün vaadlerin de hesaba yatacak para, rahat nefes alma, istikrar sürsün Türkiye, Giresun büyüsün, gibi kandırmacalar süslenip gidiyor.

 Bakıyorsun geçmişten bu yana bir arpa boyu yol gidilmemiş, insanlar SYD vakfı kapılarında, ya da 600 liralık asgari ücretle iş bulabilmek için parti ve politikacı peşinde.

Adaylar, sonra seçmen avındalar. Organize edilen cemiyetlerde, cenazelerde, törenlerde hep politikacılar.

Dün nerede idiniz kuzum.

Festival gerçekten görkemli sonuçlandı.

G-City önünde gerçekleşen halk dansları gösterileri, akşamında  Gülşen konseri, Çotanak İlköğretim Okulu önünde toplanan yerli ve yabancı ekipler,  Letonya, Portekiz, Ürdün, Hindistan, Bosna-Hersek ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Tekirdağ'dan halk oyunları ilgi ile izlendi.vatandaş stres attı.

Oh be dünya varmış diyenler..

Hele gemiler çekeğindeki Off -Road yarışları dudak ısırttı.

Sağ olasın, Kerim Başkan seçime, strese rağmen vatandaşa şöyle güzel bir festival yaşattın ya.

Allah senden ve ekibinden razı olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.