Jandarma Teşkilatımız 184 yaşında!

ASAYİŞ 14.06.2023 - 22:27, Güncelleme: 14.06.2023 - 22:27 3368+ kez okundu.
 

Jandarma Teşkilatımız 184 yaşında!

Jandarma Teşkilatımızın 184. Kuruluş yıldönümü kutlandı.
Jandarma Teşkilatının 184. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut ve beraberindeki Jandarma Personeli Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’u makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti. Bulancak Kaymakamı Koç; “Milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakarca çalışan Jandarma Teşkilatımızın 184. yıl dönümü kutlarım” dedi
Jandarma Teşkilatımızın 184. Kuruluş yıldönümü kutlandı.

Jandarma Teşkilatının 184. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut ve beraberindeki Jandarma Personeli Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’u makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Bulancak Kaymakamı Koç; “Milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakarca çalışan Jandarma Teşkilatımızın 184. yıl dönümü kutlarım” dedi

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.