Kaymakam Koç yöresel ürün satan esnafları ziyaret etti

GÜNDEM 18.09.2023 - 16:09, Güncelleme: 18.09.2023 - 16:09 5938+ kez okundu.
 

Kaymakam Koç yöresel ürün satan esnafları ziyaret etti

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, ilçede yöresel ürün satan esnafları ziyaret etti.
İlçede kurulan pazarda Bulancak’ın yöresel ürün olarak kendi meyve ve sebzeleri ile diğer ürünlerin satıldığı tezgâhları gezerek inceleyen Kaymakam Koç, yöresel ürünler başta olmak üzere pazarda bulunan ürünler hakkında pazarcı esnafı ile sohbet etti.  Esnafların ikram ettiği yöresel ürünlerin tadına bakan Kaymakam Koç, en lezzetli ve kaliteli meyve ve sebzelerin yetiştiğini ve tarımsal gelişmeyi önemsediğini belirterek, çiftçimizin ve tarımın dostu olduğunu söyledi. Çiftçimizin ve köylümüzün zenginleşmesini önemsediğini vurgulayan Kaymakam Koç, ürünlerin yetişmesinde emek veren çiftçilere ve bu ürünleri tezgahlarında satan esnaflara teşekkür etti.  Esnaflara hayırlı ve bol kazançlar dileyen Kaymakam Ünal Koç, pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.  
Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, ilçede yöresel ürün satan esnafları ziyaret etti.

İlçede kurulan pazarda Bulancak’ın yöresel ürün olarak kendi meyve ve sebzeleri ile diğer ürünlerin satıldığı tezgâhları gezerek inceleyen Kaymakam Koç, yöresel ürünler başta olmak üzere pazarda bulunan ürünler hakkında pazarcı esnafı ile sohbet etti. 

Esnafların ikram ettiği yöresel ürünlerin tadına bakan Kaymakam Koç, en lezzetli ve kaliteli meyve ve sebzelerin yetiştiğini ve tarımsal gelişmeyi önemsediğini belirterek, çiftçimizin ve tarımın dostu olduğunu söyledi. Çiftçimizin ve köylümüzün zenginleşmesini önemsediğini vurgulayan Kaymakam Koç, ürünlerin yetişmesinde emek veren çiftçilere ve bu ürünleri tezgahlarında satan esnaflara teşekkür etti. 

Esnaflara hayırlı ve bol kazançlar dileyen Kaymakam Ünal Koç, pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.