Kaymakam Koç’tan anlamlı hediye

YAŞAM 27.07.2023 - 17:25, Güncelleme: 28.07.2023 - 11:58 3281+ kez okundu.
 

Kaymakam Koç’tan anlamlı hediye

‘Aytaç Görme Engelliler Köyü’ öğrencilerden Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’u makamında ziyaret etti.
Türkiye’de ilk defa gerçekleşen, Bulancak Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte organize ettiği; Türkiye’nin 7 ayrı ilinden 47 öğrenci ve eğitmenin katıldığı ‘Aytaç Görme Engelliler Köyü’ öğrencileri, geçtiğimiz gün Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’u makamında ziyaret etti. Kamp Koordinatörü Göktan Güçlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve görme engelli çocuklar, Bulancak Kaymakamına desteklerinde dolayı nezaket ziyaretinde bulunarak; teşekkürlerini sundular. ‘Aytaç Görme Engelliler Köyü’ Koordinatörü Göktan Güçlü, “Böylesine anlamlı bir projeye sahip çıkıp, Türkiye’de bir ilki hem görme engelli çocuklarımıza hem de ailelerine yaşattıkları için Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’a ve Bulancaklı dostlarıma teşekkür ederim” diyerek, kampta emeği geçen herkese teşekkür etti. Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, projeye katılan ve destek verenlere Katılım belgelerini takdim etti. Ayrıca öğretmenelere kitap hediyesinde bulundu. Görme engelli çocuklar ve aileleri, bir süre Kaymakam Koç ile sohbet edip, hatıra fotoğrafı çekilerek ziyareti sonlandırdılar.
‘Aytaç Görme Engelliler Köyü’ öğrencilerden Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’u makamında ziyaret etti.

Türkiye’de ilk defa gerçekleşen, Bulancak Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte organize ettiği; Türkiye’nin 7 ayrı ilinden 47 öğrenci ve eğitmenin katıldığı ‘Aytaç Görme Engelliler Köyü’ öğrencileri, geçtiğimiz gün Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’u makamında ziyaret etti.

Kamp Koordinatörü Göktan Güçlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve görme engelli çocuklar, Bulancak Kaymakamına desteklerinde dolayı nezaket ziyaretinde bulunarak; teşekkürlerini sundular. ‘Aytaç Görme Engelliler Köyü’ Koordinatörü Göktan Güçlü, “Böylesine anlamlı bir projeye sahip çıkıp, Türkiye’de bir ilki hem görme engelli çocuklarımıza hem de ailelerine yaşattıkları için Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’a ve Bulancaklı dostlarıma teşekkür ederim” diyerek, kampta emeği geçen herkese teşekkür etti. Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, projeye katılan ve destek verenlere Katılım belgelerini takdim etti. Ayrıca öğretmenelere kitap hediyesinde bulundu. Görme engelli çocuklar ve aileleri, bir süre Kaymakam Koç ile sohbet edip, hatıra fotoğrafı çekilerek ziyareti sonlandırdılar.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.