Keşap Belediye Başkanı Emür meclis toplantısı sonrası açılışa katıldı

ASAYİŞ 07.05.2023 - 16:56, Güncelleme: 07.05.2023 - 16:56 2678+ kez okundu.
 

Keşap Belediye Başkanı Emür meclis toplantısı sonrası açılışa katıldı

Keşap Belediyesi Mayıs Ayı Meclis toplantısı, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür Başkanlığında yapıldı.
Meclis üyeleri, gündemde bulunan maddeleri görüşüp karara bağlamak üzere bir araya geldi. Başkan Emür, meclis üyelerine belediye çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Mecliste görüşülen gündem maddeleri, oy birliğiyle karara bağlandı. Ayrıca Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte ekip olarak Keşap'a yapılacaklar ile ilgili istişare yapıldı. Esnafımız başımızın tacı Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür iş yeri açılışına katılarak, işletmenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Emür "Keşap’ımızda hizmet verecek olan 'Mekan Gym Spor Salonu’ işyerinin açılışını gerçekleştirdik. Yeni açılan iş yerinin başta Keşap ve iş yeri sahibi Furkan Demir kardeşimize hayırlı olmasını diliyorum. Biz belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız."dedi.
Keşap Belediyesi Mayıs Ayı Meclis toplantısı, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür Başkanlığında yapıldı.

Meclis üyeleri, gündemde bulunan maddeleri görüşüp karara bağlamak üzere bir araya geldi. Başkan Emür, meclis üyelerine belediye çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Mecliste görüşülen gündem maddeleri, oy birliğiyle karara bağlandı. Ayrıca Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte ekip olarak Keşap'a yapılacaklar ile ilgili istişare yapıldı.


Esnafımız başımızın tacı

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür iş yeri açılışına katılarak, işletmenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Emür "Keşap’ımızda hizmet verecek olan 'Mekan Gym Spor Salonu’ işyerinin açılışını gerçekleştirdik. Yeni açılan iş yerinin başta Keşap ve iş yeri sahibi Furkan Demir kardeşimize hayırlı olmasını diliyorum. Biz belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız."dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.