Kümbet yolundaki lastikli uyarı dikkat çekti!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 09.06.2024 - 21:21, Güncelleme: 10.06.2024 - 10:09 2823 kez okundu.
 

Kümbet yolundaki lastikli uyarı dikkat çekti!

Kümbet Yolu'nda meydana gelen derin bir çukur, bir sürücünün lastiğinin patlamasına neden oldu. Lastiği patlayan sürücü lastiğini çukura koydu.
Olay, Kümbet Yolu üzerinde meydana geldi. Aracıyla yoldan geçen bir sürücü, aniden derin bir çukura girdi ve lastiği patladı. Lastiği patlayan sürücü, diğer sürücülerin de aynı kaza ile karşılaşmaması için yarılan lastiğini çukurun önüne bıraktı. Bu sayede sürücü, diğer sürücülerin dikkatini çekmeyi ve kazayı önlemeyi başardı. Çukurun farkında olan sürücüler, hızlarını düşürerek dikkatli bir şekilde çukurun üzerinden geçtiler. Bu olay, sürücülerin dikkatli olması ve yolda herhangi bir tehlike gördüklerinde diğer sürücüleri uyarmak için gerekli adımları atması gerektiğini bir kez daha göstermiş oldu.  
Kümbet Yolu'nda meydana gelen derin bir çukur, bir sürücünün lastiğinin patlamasına neden oldu. Lastiği patlayan sürücü lastiğini çukura koydu.

Olay, Kümbet Yolu üzerinde meydana geldi. Aracıyla yoldan geçen bir sürücü, aniden derin bir çukura girdi ve lastiği patladı. Lastiği patlayan sürücü, diğer sürücülerin de aynı kaza ile karşılaşmaması için yarılan lastiğini çukurun önüne bıraktı. Bu sayede sürücü, diğer sürücülerin dikkatini çekmeyi ve kazayı önlemeyi başardı.


Çukurun farkında olan sürücüler, hızlarını düşürerek dikkatli bir şekilde çukurun üzerinden geçtiler. Bu olay, sürücülerin dikkatli olması ve yolda herhangi bir tehlike gördüklerinde diğer sürücüleri uyarmak için gerekli adımları atması gerektiğini bir kez daha göstermiş oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.