Maalesef istenilmeyen oldu!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 27.03.2025 - 17:57, Güncelleme: 27.03.2025 - 17:57 9258 kez okundu.
 

Maalesef istenilmeyen oldu!

21 Mart 2025 Cuma günü yayınlanan gazetemizde yer alan ‘Bulancak toplama merkezi mi oluyor?’ başlıklı haberimizin detayları ortaya çıktı.
Pazarsuyu Taş Ocağı mevkiinde başlatılan çalışmalar ile 50 dönümlük bir alan üzerine Hayvan Toplama Merkezi yapılacağı bilgisini paylaşarak yetkilileri göreve davet etmiştik. Ama bu zamana kadar olduğu gibi yine Bulancak’ın sahipsizliği ortaya çıkmış oldu. Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Bulancak Kaymakamı Ünal Koç ve beraberindekiler ile birlikte bölgede yapılan çalışmaları inceledi. Vali Serdengeçti inceleme sonrası yaptığı açıklamada, “Giresun’da hem toplum huzurunu hem de sahipsiz hayvanları güvence altına alıyoruz. 50.000 m² alanda inşa edilecek Hayvan Barınma Merkezimiz için zemin hazırlığı çalışmaları devam ediyor” dedi.
21 Mart 2025 Cuma günü yayınlanan gazetemizde yer alan ‘Bulancak toplama merkezi mi oluyor?’ başlıklı haberimizin detayları ortaya çıktı.

Pazarsuyu Taş Ocağı mevkiinde başlatılan çalışmalar ile 50 dönümlük bir alan üzerine Hayvan Toplama Merkezi yapılacağı bilgisini paylaşarak yetkilileri göreve davet etmiştik. Ama bu zamana kadar olduğu gibi yine Bulancak’ın sahipsizliği ortaya çıkmış oldu.

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Bulancak Kaymakamı Ünal Koç ve beraberindekiler ile birlikte bölgede yapılan çalışmaları inceledi.

Vali Serdengeçti inceleme sonrası yaptığı açıklamada, “Giresun’da hem toplum huzurunu hem de sahipsiz hayvanları güvence altına alıyoruz. 50.000 m² alanda inşa edilecek Hayvan Barınma Merkezimiz için zemin hazırlığı çalışmaları devam ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Doğru Söyleyengiller
(27.03.2025 22:30 - #76051)
Tüm ilçeleri oraya toplayacaklar .bir sürü ilçede barınak var .herkes o dilsiz canlarına sahip çıksın .50 dönüm arazide siz canları pamuk yataklarda bakacaklarını mı zannediyor sunuz .bu çok agır bir vebal .bu canlar oralarda toplanıp açlığa sefalete sürgüne gidecek .her ilçe yada yakın ilçeler birleşsin .böyle bir şey olmamalı .
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.