Manisa’lı otizmli çocuklara gezi ve kamp

GÜNDEM 01.03.2024 - 10:06, Güncelleme: 01.03.2024 - 10:06 2698+ kez okundu.
 

Manisa’lı otizmli çocuklara gezi ve kamp

Türkiye Otizm Meclisi, otizmli aileler ve çocukları için 4 günlük Çanakkale Eceabat Kültür ve Gezi kampı düzenledi.
Farklı illerden gelen otizmli ve özel gereksinimli bireylerin farkındalık oluşturmaları, Sosyalleşmelerindeki önemi ve kurallara uymayı öğrenmeleri açısından kamp çok verimli geçti. Manisa Otizm Derneği Başkanı Arife Güngör, “Üyesi bulunduğumuz Türkiye Otizm Meclisi'nin Otizmli Ailelerimize tahsis ettiği kamplardan birisi olan Çanakkale Eceabat Kültür ve Gezi kampında 4 günlük kusursuz ve çok organize bir tatil geçirdik. Bu kampımızın diğer önemli ve özelliği, tarihimizin maneviyatı bakımından en önemli şehrinde Atalarımızı ve şehitlerimizi ziyaret etmenin duygusunu yaşadık. Ailelerimiz memnuniyetini dile getirmek isterim. Ayrıca Türkiye'mizin her bir şehrinden gelen kader arkadaşlarımızla tanışmak, kaynaşmak, sohbet etmek, birbirimizin tecrübelerini paylaşmak Hepimize çok iyi geldi. Farklı illerden gelen Otizmli ve özel gereksinimli bireylerimizin farkındalık oluşturmaları, Sosyalleşmelerindeki önemi ve kurallara uymayı öğrenmeleri özel bireylerimizin her alanda gelişimlerine katkı sunması çok önemliydi. Bizlere bu tür imkanları sunan, Başta Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Türkiye Otizm Meclisi'ne, emek veren diğer arkadaşlarımızın emeklerine gönüllerine sağlık çok teşekkür ederiz” dedi.
Türkiye Otizm Meclisi, otizmli aileler ve çocukları için 4 günlük Çanakkale Eceabat Kültür ve Gezi kampı düzenledi.

Farklı illerden gelen otizmli ve özel gereksinimli bireylerin farkındalık oluşturmaları, Sosyalleşmelerindeki önemi ve kurallara uymayı öğrenmeleri açısından kamp çok verimli geçti. Manisa Otizm Derneği Başkanı Arife Güngör, “Üyesi bulunduğumuz Türkiye Otizm Meclisi'nin Otizmli Ailelerimize tahsis ettiği kamplardan birisi olan Çanakkale Eceabat Kültür ve Gezi kampında 4 günlük kusursuz ve çok organize bir tatil geçirdik. Bu kampımızın diğer önemli ve özelliği, tarihimizin maneviyatı bakımından en önemli şehrinde Atalarımızı ve şehitlerimizi ziyaret etmenin duygusunu yaşadık.

Ailelerimiz memnuniyetini dile getirmek isterim. Ayrıca Türkiye'mizin her bir şehrinden gelen kader arkadaşlarımızla tanışmak, kaynaşmak, sohbet etmek, birbirimizin tecrübelerini paylaşmak Hepimize çok iyi geldi. Farklı illerden gelen Otizmli ve özel gereksinimli bireylerimizin farkındalık oluşturmaları, Sosyalleşmelerindeki önemi ve kurallara uymayı öğrenmeleri özel bireylerimizin her alanda gelişimlerine katkı sunması çok önemliydi.

Bizlere bu tür imkanları sunan, Başta Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Türkiye Otizm Meclisi'ne, emek veren diğer arkadaşlarımızın emeklerine gönüllerine sağlık çok teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.