Milletvekili Gezmiş: ‘İktidara Yürüyoruz’

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 13.06.2024 - 15:24, Güncelleme: 13.06.2024 - 15:34 4619 kez okundu.
 

Milletvekili Gezmiş: ‘İktidara Yürüyoruz’

TBMM Divan Kâtibi CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, “Birlik ve beraberlik içinde, sağlık ve huzurla karşılamamızı dilediğim Kurban Bayramı'mızı şimdiden kutluyorum” dedi.
Son bir haftayı Giresun'da geçiren, kaldığı süre içinde partisinin il ve ilçe danışma kurulu toplantılarına katılan Milletvekili Gezmiş taziye ziyaretlerinde de bulundu. CHP Giresun İl ve Merkez İlçe başkanlıklarının düzenlediği Danışma Kurulu Toplantılarında konuşan Gezmiş, CHP'nin iktidara yürüdüğünü, bu yolda kenetlenerek çalışacaklarının altını çizdi. ‘CHP halkımızın umudu, ülkemizin güvencesidir’ Milletvekili Gezmiş konuşmalarında, yerel seçimden CHP'nin ülke genelinde birinci parti olarak çıktığını belirterek, “Başta Giresun Belediyemizi, devamında da büyük ilçelerimizde belediyeleri kazandık, şimdi hedefimiz iktidar olmak, aynı birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek çalışmak, CHP halkımızın umudu, ülkemizin güvencesidir. Başaracağız” dedi. Milletvekili Gezmiş yaklaşan Kurban Bayramı'nı da kutlayarak, huzur ve barış diledi.
TBMM Divan Kâtibi CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, “Birlik ve beraberlik içinde, sağlık ve huzurla karşılamamızı dilediğim Kurban Bayramı'mızı şimdiden kutluyorum” dedi.

Son bir haftayı Giresun'da geçiren, kaldığı süre içinde partisinin il ve ilçe danışma kurulu toplantılarına katılan Milletvekili Gezmiş taziye ziyaretlerinde de bulundu.

CHP Giresun İl ve Merkez İlçe başkanlıklarının düzenlediği Danışma Kurulu Toplantılarında konuşan Gezmiş, CHP'nin iktidara yürüdüğünü, bu yolda kenetlenerek çalışacaklarının altını çizdi.

CHP halkımızın umudu, ülkemizin güvencesidir’

Milletvekili Gezmiş konuşmalarında, yerel seçimden CHP'nin ülke genelinde birinci parti olarak çıktığını belirterek, “Başta Giresun Belediyemizi, devamında da büyük ilçelerimizde belediyeleri kazandık, şimdi hedefimiz iktidar olmak, aynı birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek çalışmak, CHP halkımızın umudu, ülkemizin güvencesidir. Başaracağız” dedi.

Milletvekili Gezmiş yaklaşan Kurban Bayramı'nı da kutlayarak, huzur ve barış diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.