Minik jandarmalar geleceğe hazırlandı

GÜNDEM 17.02.2024 - 14:54, Güncelleme: 17.02.2024 - 14:54 3296+ kez okundu.
 

Minik jandarmalar geleceğe hazırlandı

İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Bulancak’taki okullarımızda meslek tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.
Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri tarafından gerçekleştirilen meslek tanıtım etkinliklerinde, İcilli Köyü İlkokulu ve Erdoğan Köyü Emekli Başkomiser Galip Güngör İlkokulu’nda minik öğrencilere meslek tanıtımı icra edildi. Video ve görsellerle meslek tanıtımı gerçekleştiren Jandarma personeli, etkinlik sonunda minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi. Bulancak Kaymakamı Ünal Koç sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, “İlçe Jandarma Komutanlığımızca okullarımızda meslek tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.” İfadelerini kullanarak gerçekleştirilen etkinliği paylaştı.
İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Bulancak’taki okullarımızda meslek tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.

Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri tarafından gerçekleştirilen meslek tanıtım etkinliklerinde, İcilli Köyü İlkokulu ve Erdoğan Köyü Emekli Başkomiser Galip Güngör İlkokulu’nda minik öğrencilere meslek tanıtımı icra edildi. Video ve görsellerle meslek tanıtımı gerçekleştiren Jandarma personeli, etkinlik sonunda minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.



Bulancak Kaymakamı Ünal Koç sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, “İlçe Jandarma Komutanlığımızca okullarımızda meslek tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.” İfadelerini kullanarak gerçekleştirilen etkinliği paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.