Minikler farkındalık oluşturdu

EĞİTİM 04.12.2021 - 18:14, Güncelleme: 04.12.2021 - 18:14 4258+ kez okundu.
 

Minikler farkındalık oluşturdu

Bulancak Cumhuriyet İlkokulu 4-C sınıf öğretmeni Elvan Civek Durdu ve öğrencileri, rehber öğretmen Selma Ünal Tirsi ve Duygu Aydın Karasu ile ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla okullarında farkındalık oluşturdular.
Öğretmen ve öğrenciler hazırladıkları pankartlarla okul bahçesinde etkinlik gerçekleştirdiler. Engelli bireyler adına okul personeli Şefik Toprak tarafından konuşma yapılırken, Şefik Toprak bağlaması ve güzel sesiyle çok büyük alkış aldı.  Okul Müdürü Adem İlyas tarafından engelleri aşanlar adına okul personeli Şefik Toprak'a çiçek takdim edildi. 4C sınıfı öğrencileri tarafından yapılan drama etkinliğinde engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekildi. ‘Bana Sen Gibi Yaklaş’adlı şarkıyı söylediler. 2.sınıf öğretmeni Feryal Demir'in öğrencileri şarkıyı ritim eşliğinde sunarken okulun tüm öğrencileri şarkıya eşlik ettiler. Tüm öğrencilerin şarkıyı seslendirdiği sırada 4-C sınıfından bir öğrenci işaret dili ile şarkıyı arkadaşlarına sundu. Etkinliğin sonunda ‘En büyük engel sevgisizliktir’ diyerek açılan pankartlar ile birlikte okul bahçesinde yürüyüş yaptılar.
Bulancak Cumhuriyet İlkokulu 4-C sınıf öğretmeni Elvan Civek Durdu ve öğrencileri, rehber öğretmen Selma Ünal Tirsi ve Duygu Aydın Karasu ile ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla okullarında farkındalık oluşturdular.

Öğretmen ve öğrenciler hazırladıkları pankartlarla okul bahçesinde etkinlik gerçekleştirdiler.

Engelli bireyler adına okul personeli Şefik Toprak tarafından konuşma yapılırken, Şefik Toprak bağlaması ve güzel sesiyle çok büyük alkış aldı. 

Okul Müdürü Adem İlyas tarafından engelleri aşanlar adına okul personeli Şefik Toprak'a çiçek takdim edildi. 4C sınıfı öğrencileri tarafından yapılan drama etkinliğinde engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekildi.

‘Bana Sen Gibi Yaklaş’adlı şarkıyı söylediler. 2.sınıf öğretmeni Feryal Demir'in öğrencileri şarkıyı ritim eşliğinde sunarken okulun tüm öğrencileri şarkıya eşlik ettiler. Tüm öğrencilerin şarkıyı seslendirdiği sırada 4-C sınıfından bir öğrenci işaret dili ile şarkıyı arkadaşlarına sundu.

Etkinliğin sonunda ‘En büyük engel sevgisizliktir’ diyerek açılan pankartlar ile birlikte okul bahçesinde yürüyüş yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.