Mottomuz: 'Mutlu çocuk öğrenir'

YAŞAM 07.06.2021 - 17:40, Güncelleme: 07.06.2021 - 17:40 2890+ kez okundu.
 

Mottomuz: 'Mutlu çocuk öğrenir'

Giresun Doğa Koleji modern, vizyoner ve inovatif eğitim modeliyle 21. yüzyıl becerilerine sahip bireyler yetiştiriyor, eğitimde ezberleri bozuyor.
Giresun Doğa Koleji Anaokulu ve İlkokul Müdürü Alev Bayraktar eğitim sistemleri hakkında açıklama yaptı. Erken yaşta yabancı dil eğitimine önem verdiklerini kaydeden Müdür Bayraktar, “3 yaştan itibaren haftalık 16 saatlik yoğunlaştırılmış İngilizce programımız ve doğru öğrenme metotlarımız ile kalıcı öğrenme sağlatıyoruz. İngilizce dersi için bir sınıfa gramer, beceri ve konuşma eğitimi vermek üzere 3 ayrı öğretmen girmekte, öğrencilerimiz İngilizceyi 3 ayrı öğretmenden öğrenmektedir. Biz İngilizceyi sadece öğretmiyor, anadili gibi İngilizce konuşturuyor, bölgenin en iyi yabancı dil eğitimini veriyoruz. Bilgiyi kullanan, sorgulayıcı, araştırmacı, dünya ile entegre mutlu nesiller yetiştiriyoruz. Öğretmenlerimize değer veriyor, mutlu olmaları için elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki öğretmen mutluysa, öğrenci de mutlu olmaktadır. Okulumuz öğrencisiyle, öğretmeniyle ve yöneticisiyle mutlu bir okuldur. Mottomuz: Mutlu çocuk öğrenir” ifadelerini kullandı.
Giresun Doğa Koleji modern, vizyoner ve inovatif eğitim modeliyle 21. yüzyıl becerilerine sahip bireyler yetiştiriyor, eğitimde ezberleri bozuyor.

Giresun Doğa Koleji Anaokulu ve İlkokul Müdürü Alev Bayraktar eğitim sistemleri hakkında açıklama yaptı.

Erken yaşta yabancı dil eğitimine önem verdiklerini kaydeden Müdür Bayraktar, “3 yaştan itibaren haftalık 16 saatlik yoğunlaştırılmış İngilizce programımız ve doğru öğrenme metotlarımız ile kalıcı öğrenme sağlatıyoruz. İngilizce dersi için bir sınıfa gramer, beceri ve konuşma eğitimi vermek üzere 3 ayrı öğretmen girmekte, öğrencilerimiz İngilizceyi 3 ayrı öğretmenden öğrenmektedir. Biz İngilizceyi sadece öğretmiyor, anadili gibi İngilizce konuşturuyor, bölgenin en iyi yabancı dil eğitimini veriyoruz.

Bilgiyi kullanan, sorgulayıcı, araştırmacı, dünya ile entegre mutlu nesiller yetiştiriyoruz. Öğretmenlerimize değer veriyor, mutlu olmaları için elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki öğretmen mutluysa, öğrenci de mutlu olmaktadır. Okulumuz öğrencisiyle, öğretmeniyle ve yöneticisiyle mutlu bir okuldur. Mottomuz: Mutlu çocuk öğrenir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.