Muhtar Neriman Şahin'den büyük adım! Kuşluhan'da İlk Festival

TURİZM (YH) - Yıldız Haber | 16.07.2024 - 17:31, Güncelleme: 16.07.2024 - 17:31 12978+ kez okundu.
 

Muhtar Neriman Şahin'den büyük adım! Kuşluhan'da İlk Festival

Kuşluhan Köyü Muhtarı Neriman Şahin, muhtar seçilmesinin ardından köyü tanıtma ve geliştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Bu yıl ilk defa düzenlenecek olan "1. Kuşluhan Köyü Turizm ve Kültür Festivali" ile köyün kültürel ve turistik değerlerini tanıtmayı amaçlayan Şahin, tüm halkı bu etkinliğe davet etti. Festival, 21 Temmuz 2024 Pazar günü saat 10.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında, Kuşluhan Köyü Okulu'nun önünde düzenlenecek programda köyün tarihi ve doğal güzellikleri tanıtılacak. Mahalli sanatçılar tarafından müzik dinletileri sunulacak ve halk oyunları gösterileri ile katılımcılara unutulmaz anlar yaşatılacak. Programda ayrıca, İnperi Mağarası ve Ördek Gölü'nün tanıtımı da yapılacak. Bu doğal güzellikler, köyün turizm potansiyelini artırmayı hedefliyor. İnperi Mağarası, eşsiz oluşumları ve mistik havası ile doğa severlerin ilgisini çekerken, Ördek Gölü, sakin ve huzurlu atmosferi ile ziyaretçilerine doğayla iç içe bir deneyim sunacak. Muhtar Neriman Şahin, festivalin düzenlenme amacını şu sözlerle ifade etti: "Kuşluhan Köyü, doğal ve kültürel zenginlikleri ile keşfedilmeyi bekleyen bir cennet köşesi. Bu festival, köyümüzün tanıtımı için önemli bir adım. Hem köyümüzün güzelliklerini göstermek hem de kültürel değerlerimizi yaşatmak istiyoruz. Herkesi, bu özel günümüzde bizimle birlikte olmaya ve Kuşluhan'ın eşsiz atmosferini deneyimlemeye davet ediyorum." Muhtar Şahin, köy halkının ve ziyaretçilerin katılımıyla festivalin büyük bir coşku içinde geçeceğine inandığını belirterek, etkinliğin hem köy ekonomisine hem de sosyal hayatına katkı sağlayacağını vurguladı. Kuşluhan Köyü, bu festival ile birlikte turizm açısından daha bilinir hale gelecek ve ziyaretçilerini en iyi şekilde ağırlayacak diyen Şahin, tüm Bulancak halkını davet etti.
Kuşluhan Köyü Muhtarı Neriman Şahin, muhtar seçilmesinin ardından köyü tanıtma ve geliştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu yıl ilk defa düzenlenecek olan "1. Kuşluhan Köyü Turizm ve Kültür Festivali" ile köyün kültürel ve turistik değerlerini tanıtmayı amaçlayan Şahin, tüm halkı bu etkinliğe davet etti.

Festival, 21 Temmuz 2024 Pazar günü saat 10.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında, Kuşluhan Köyü Okulu'nun önünde düzenlenecek programda köyün tarihi ve doğal güzellikleri tanıtılacak. Mahalli sanatçılar tarafından müzik dinletileri sunulacak ve halk oyunları gösterileri ile katılımcılara unutulmaz anlar yaşatılacak.

Programda ayrıca, İnperi Mağarası ve Ördek Gölü'nün tanıtımı da yapılacak. Bu doğal güzellikler, köyün turizm potansiyelini artırmayı hedefliyor. İnperi Mağarası, eşsiz oluşumları ve mistik havası ile doğa severlerin ilgisini çekerken, Ördek Gölü, sakin ve huzurlu atmosferi ile ziyaretçilerine doğayla iç içe bir deneyim sunacak.

Muhtar Neriman Şahin, festivalin düzenlenme amacını şu sözlerle ifade etti: " Kuşluhan Köyü, doğal ve kültürel zenginlikleri ile keşfedilmeyi bekleyen bir cennet köşesi. Bu festival, köyümüzün tanıtımı için önemli bir adım. Hem köyümüzün güzelliklerini göstermek hem de kültürel değerlerimizi yaşatmak istiyoruz. Herkesi, bu özel günümüzde bizimle birlikte olmaya ve Kuşluhan'ın eşsiz atmosferini deneyimlemeye davet ediyorum."

Muhtar Şahin, köy halkının ve ziyaretçilerin katılımıyla festivalin büyük bir coşku içinde geçeceğine inandığını belirterek, etkinliğin hem köy ekonomisine hem de sosyal hayatına katkı sağlayacağını vurguladı.

Kuşluhan Köyü, bu festival ile birlikte turizm açısından daha bilinir hale gelecek ve ziyaretçilerini en iyi şekilde ağırlayacak diyen Şahin, tüm Bulancak halkını davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.