Müjde... Transfer tahtası açıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2013 - 22:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2791+ kez okundu.
 

Müjde... Transfer tahtası açıldı

Giresunspor, prensip anlaşmasına vardığı futbolculara...
...artık resmi sözleşme imzalatabilecek. Yeşil Beyazlı Yönetim, Türkiye Futbol Federasyonu'na yaklaşık 460 bin TL civarında ödeme yaparak, lisansları çıkarttı. Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Giresunspor Kulüp Başkanı Musfata Temel Bozbağ, “2013 - 2014 futbol sezonu için Türkiye Futbol Federasyonu üzerindeki transfer yasağımızı kaldırdık ve futbolcularımızın lisanslarını çıkarttık. Camiamıza hayırlı olsun. Emeği geçenlere şükranlarımızı sunarız” dedi.  
Giresunspor, prensip anlaşmasına vardığı futbolculara...

...artık resmi sözleşme imzalatabilecek.

Yeşil Beyazlı Yönetim, Türkiye Futbol Federasyonu'na yaklaşık 460 bin TL civarında ödeme yaparak, lisansları çıkarttı. Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Giresunspor Kulüp Başkanı Musfata Temel Bozbağ, “2013 - 2014 futbol sezonu için Türkiye Futbol Federasyonu üzerindeki transfer yasağımızı kaldırdık ve futbolcularımızın lisanslarını çıkarttık. Camiamıza hayırlı olsun. Emeği geçenlere şükranlarımızı sunarız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.