Onur Pul'un hedefi Türkiye Şampiyonluğu!

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 06.06.2024 - 12:37, Güncelleme: 06.06.2024 - 12:37 5107 kez okundu.
 

Onur Pul'un hedefi Türkiye Şampiyonluğu!

Giresun Teyyaredüzü Şehit Ufuk Bingöl Ortaokulu Futsal Takımı'nın başarılı kalecisi Onur Pul, gösterdiği muhteşem performansla takımını Türkiye Şampiyonası finallerine taşıdı.
Final grupları öncesi takımıyla çıktığı 8 maçta sadece 2 gol yiyerek adeta kalesine duvar ören Onur Pul, sergilediği performansla izleyenleri kendine hayran bıraktı. Futsal takımının başarısının mimarı olarak gösterilen Onur Pul, final maçlarında da emin adımlarla Samsun'da Giresun'u temsil edeceklerini vurguladı. Genç kaleci yaptığı açıklamada; ‘Takım arkadaşlarımla birbirimize çok güveniyoruz. Birbirimizi sahada çok iyi tanıyoruz ve birbirimiz için her şeyi yapıyoruz. Bu sayede zorlu maçları da kazanmayı başardık. Finallerde çok iyi takımlar var. Bizi zorlu maçlar bekliyor. Ama biz de Giresun'u en iyi şekilde temsil edeceğiz ve şampiyonluk kupasını şehre getirmek için elimizden geleni yapacağız. Buraya kadar gelmek için çok çalıştık ve çok emek verdik. Hedefimiz Türkiye Şampiyonu olmak’ dedi. Futsal Yıldızlar Türkiye Finalleri 6-10 Haziran tarihleri arasında Samsun'da oynanacak. 8 takımın katılacağı finaller 4'erli iki grup halinde gerçekleştirilecek. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar çapraz eşleşmelerle finale yükselmek için mücadele edecekler. Onur Pul ve Giresun Teyyaredüzü Şehit Ufuk Bingöl Ortaokulu Futsal Takımı, Türkiye Şampiyonası'nda Giresun'u en iyi şekilde temsil ederek şampiyonluk kupasını şehre getirmeyi hedefliyor.  
Giresun Teyyaredüzü Şehit Ufuk Bingöl Ortaokulu Futsal Takımı'nın başarılı kalecisi Onur Pul, gösterdiği muhteşem performansla takımını Türkiye Şampiyonası finallerine taşıdı.

Final grupları öncesi takımıyla çıktığı 8 maçta sadece 2 gol yiyerek adeta kalesine duvar ören Onur Pul, sergilediği performansla izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Futsal takımının başarısının mimarı olarak gösterilen Onur Pul, final maçlarında da emin adımlarla Samsun'da Giresun'u temsil edeceklerini vurguladı.

Genç kaleci yaptığı açıklamada; ‘Takım arkadaşlarımla birbirimize çok güveniyoruz. Birbirimizi sahada çok iyi tanıyoruz ve birbirimiz için her şeyi yapıyoruz. Bu sayede zorlu maçları da kazanmayı başardık. Finallerde çok iyi takımlar var. Bizi zorlu maçlar bekliyor. Ama biz de Giresun'u en iyi şekilde temsil edeceğiz ve şampiyonluk kupasını şehre getirmek için elimizden geleni yapacağız. Buraya kadar gelmek için çok çalıştık ve çok emek verdik. Hedefimiz Türkiye Şampiyonu olmak’ dedi.

Futsal Yıldızlar Türkiye Finalleri 6-10 Haziran tarihleri arasında Samsun'da oynanacak. 8 takımın katılacağı finaller 4'erli iki grup halinde gerçekleştirilecek. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar çapraz eşleşmelerle finale yükselmek için mücadele edecekler.

Onur Pul ve Giresun Teyyaredüzü Şehit Ufuk Bingöl Ortaokulu Futsal Takımı, Türkiye Şampiyonası'nda Giresun'u en iyi şekilde temsil ederek şampiyonluk kupasını şehre getirmeyi hedefliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.