Ordu’da boğulma tehlikesi geçiren 2 kişi kurtarıldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2023 - 18:00, Güncelleme: 26.08.2023 - 17:13 4769+ kez okundu.
 

Ordu’da boğulma tehlikesi geçiren 2 kişi kurtarıldı

Ordu’da boğulma tehlikesi geçiren 2 kişi kurtarıldı
Ordu’da serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren 2 kişi kurtarıldı.Olay, Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, serinlemek için denize giren Ş.A. (33) ile T.A. (27) isimli kadınlar, bir süre sonra dalgaların etkisiyle boğulma tehlikesi geçirdi. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar 112’ye ihbarda bulundu, bu esnada vatandaşlar da kurtarmak için suya girdi. Vatandaşların yarımıyla sudan çıkartılan 2 kişi, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Ordu’da boğulma tehlikesi geçiren 2 kişi kurtarıldı
Ordu’da serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren 2 kişi kurtarıldı.
Olay, Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, serinlemek için denize giren Ş.A. (33) ile T.A. (27) isimli kadınlar, bir süre sonra dalgaların etkisiyle boğulma tehlikesi geçirdi. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar 112’ye ihbarda bulundu, bu esnada vatandaşlar da kurtarmak için suya girdi. Vatandaşların yarımıyla sudan çıkartılan 2 kişi, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.