Otomobille çarpışan cip refüje çıktı!

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 02.07.2024 - 17:22, Güncelleme: 02.07.2024 - 17:24 854 kez okundu.
 

Otomobille çarpışan cip refüje çıktı!

- Kazada yaralanan 2 kişi hastanede tedavi altına alındı
Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde cip ile otomobilin çarpıştığı kaza güvenlik kamerasınca kaydedildi. D-100 kara yolu Ankara istikametinde seyreden E.K. idaresindeki 06 DAR 126 plakalı cip, Çele Mahallesi mevkisinde kavşağa girmek için manevra yapan İ.A'nın kullandığı 81 ABZ 018 plakalı otomobille çarpıştı. Kontrolden çıkarak savrulan cip, refüje çıktı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücüler, Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi. Kayıtlarda, cipin, yolun sağ şeridinden kavşağa girmek için manevra yapan otomobille çarpıştıktan sonra betona vurup refüjün üzerine çıkması yer alıyor.  
- Kazada yaralanan 2 kişi hastanede tedavi altına alındı

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde cip ile otomobilin çarpıştığı kaza güvenlik kamerasınca kaydedildi.

D-100 kara yolu Ankara istikametinde seyreden E.K. idaresindeki 06 DAR 126 plakalı cip, Çele Mahallesi mevkisinde kavşağa girmek için manevra yapan İ.A'nın kullandığı 81 ABZ 018 plakalı otomobille çarpıştı. Kontrolden çıkarak savrulan cip, refüje çıktı.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralanan sürücüler, Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi. Kayıtlarda, cipin, yolun sağ şeridinden kavşağa girmek için manevra yapan otomobille çarpıştıktan sonra betona vurup refüjün üzerine çıkması yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.