Piraziz Yerel Eylem Grubu(YEG) eğitime desteğini sürdürüyor

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 24.10.2024 - 16:20, Güncelleme: 24.10.2024 - 16:32 1318 kez okundu.
 

Piraziz Yerel Eylem Grubu(YEG) eğitime desteğini sürdürüyor

Piraziz YEG (Yerel Eylem Grubu Derneği) Gökçeali Emir Yücel Ortaokulu'ndan sonra Bozat YBO'ya da Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi...
Tepeköy-Akçay İlkokulu'na da çocuk oyun alanı kurarak eğitime desteğini sürdürdü. Akıl ve Zeka oyunları atölyesi çocuk oyun alanı açılışına İlçe Kaymakamı Burak Öz,  Belediye Başkanı Vekili Kadir Aşık, İlçe Jandarma Komutanı J. Asb. Kd. Bşçvş. Uğur Ahmet Alkan, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Derya Demirtaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Ünal Aşık ve dernek uzmanı Demet Öztürk katıldı. Misafirlerle akıl ve zeka oyunları oynayan öğrencilerin mutluluğu gözlerine yansıdı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın; “Sayın Kaymakamımıza, Piraziz Yerel Eylem Grubu Derneği'ne ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.
Piraziz YEG (Yerel Eylem Grubu Derneği) Gökçeali Emir Yücel Ortaokulu'ndan sonra Bozat YBO'ya da Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi...

Tepeköy-Akçay İlkokulu'na da çocuk oyun alanı kurarak eğitime desteğini sürdürdü. Zeka oyunları atölyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Akıl ve Zeka oyunları atölyesi çocuk oyun alanı açılışına İlçe Kaymakamı Burak Öz,  Belediye Başkanı Vekili Kadir Aşık, İlçe Jandarma Komutanı J. Asb. Kd. Bşçvş. Uğur Ahmet Alkan, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Derya Demirtaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Ünal Aşık ve dernek uzmanı Demet Öztürk katıldı. Misafirlerle akıl ve zeka oyunları oynayan öğrencilerin mutluluğu gözlerine yansıdı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın; “Sayın Kaymakamımıza, Piraziz Yerel Eylem Grubu Derneği'ne ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.