"Planlama dahilinde çalışmalarımız sürüyor"

GÜNDEM 01.08.2023 - 14:44, Güncelleme: 01.08.2023 - 14:49 5215+ kez okundu.
 

"Planlama dahilinde çalışmalarımız sürüyor"

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ilçede devam eden işleri takip ederek bilgi aldı.
Keşap Belediyesi Su İşleri Karakoç Köyü ana hat döşeme, Fındıklı Mahallesi ve Tepeköy Sahil Mevkii, Bozkurt Mahallesi Soğanlık Mevkii, Uğurca Mahallesi hat onarım ve Fen İşleri ise Gönep yolu çakıllama çalışmaları yapıyor. Çözüm odaklı çalışma yaptıklarını  ifade eden Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ’’Su İşleri Karakoç Köyü ana hat döşeme, Fındıklı Mahallesi ve Tepeköy Sahil Mevkii, Bozkurt Mahallesi Soğanlık Mevkii, Uğurca Mahallesi hat onarım ve Fen İşleri ise Gönep yolu çakıllama çalışmaları yapıyor. Bizde mesai arkadaşlarımızı ziyaret ederek bilgi aldık. Planlama dâhilinde sorunları çözüme kavuşturuyoruz. WhatsApp ihbar hattı başta olmak üzere her türlü ihtiyaca cevap veriyoruz" dedi. HABER: KEŞAP BELEDİYESİ
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ilçede devam eden işleri takip ederek bilgi aldı.

Keşap Belediyesi Su İşleri Karakoç Köyü ana hat döşeme, Fındıklı Mahallesi ve Tepeköy Sahil Mevkii, Bozkurt Mahallesi Soğanlık Mevkii, Uğurca Mahallesi hat onarım ve Fen İşleri ise Gönep yolu çakıllama çalışmaları yapıyor.

Çözüm odaklı çalışma yaptıklarını  ifade eden Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ’’Su İşleri Karakoç Köyü ana hat döşeme, Fındıklı Mahallesi ve Tepeköy Sahil Mevkii, Bozkurt Mahallesi Soğanlık Mevkii, Uğurca Mahallesi hat onarım ve Fen İşleri ise Gönep yolu çakıllama çalışmaları yapıyor. Bizde mesai arkadaşlarımızı ziyaret ederek bilgi aldık. Planlama dâhilinde sorunları çözüme kavuşturuyoruz. WhatsApp ihbar hattı başta olmak üzere her türlü ihtiyaca cevap veriyoruz" dedi.

HABER: KEŞAP BELEDİYESİ

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.