Rize'de trafik kazasında yaralanan 2 kişinin tedavisi sürüyor

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 11.05.2024 - 15:22, Güncelleme: 11.05.2024 - 15:24 3403+ kez okundu.
 

Rize'de trafik kazasında yaralanan 2 kişinin tedavisi sürüyor

Rize'de otomobilin çarpması sonucu yaralanan yabancı uyruklu 2 kişinin tedavisi devam ediyor.
Yeniköy Mahallesi Menderes Bulvarı'nda akşam saatlerinde M.M.K'nin (30) kullandığı 53 AC 122 plakalı otomobilin yaya geçidinde çarpması sonucu yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan Gürcü uyruklu Olga K. ile Maya M'nin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavileri sürüyor. Olayın ardından kaçan ancak bir süre sonra polislere teslim olan sürücünün emniyetteki işlemlerinin ise devam ettiği öğrenildi.
Rize'de otomobilin çarpması sonucu yaralanan yabancı uyruklu 2 kişinin tedavisi devam ediyor.

Yeniköy Mahallesi Menderes Bulvarı'nda akşam saatlerinde M.M.K'nin (30) kullandığı 53 AC 122 plakalı otomobilin yaya geçidinde çarpması sonucu yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan Gürcü uyruklu Olga K. ile Maya M'nin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavileri sürüyor.

Olayın ardından kaçan ancak bir süre sonra polislere teslim olan sürücünün emniyetteki işlemlerinin ise devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.