Şampiyon Sporcu Naz Güner’den Gençlik ve Spor İl Müdürü’ne ziyaret

YAŞAM 23.08.2023 - 15:52, Güncelleme: 23.08.2023 - 15:57 4715+ kez okundu.
 

Şampiyon Sporcu Naz Güner’den Gençlik ve Spor İl Müdürü’ne ziyaret

Havalı Silahlar Eshabil Fidan Federasyon Kupasında Türkiye Birincisi olan Bulancaklı genç sporcu Naz Güner, Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün'ü makamında ziyaret etti.
7-8 Ağustos 2023 tarihlerinde Elazığ' da düzenlenen Havalı Silahlar Eshabil Fidan Federasyon Kupasında; Havalı Tabanca kategorisinde 359 Puan atarak Türkiye Birincisi olan Sporcu Naz Güner, Antrenörü Mehmet Aydın ile birlikte İl Müdürü V. Muzaffer Ergün' ü ziyaret etti. " İl Müdürü V. Muzaffer ERGÜN, Türkiye Birincisi olan sporcumuza hediye takdim ederek, tebrik etti."   Elde edilen başarıdan büyük mutluluk duyduğunu belirten İl Müdürü V. Muzaffer Ergün; "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Altın madalya sahibi olarak bizleri ziyaret eden sporcumuzu ve kendisini yetiştiren hocamızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum" ifadelerine kullanarak genç sporcuya hediyesini takdim etti.
Havalı Silahlar Eshabil Fidan Federasyon Kupasında Türkiye Birincisi olan Bulancaklı genç sporcu Naz Güner, Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün'ü makamında ziyaret etti.

7-8 Ağustos 2023 tarihlerinde Elazığ' da düzenlenen Havalı Silahlar Eshabil Fidan Federasyon Kupasında; Havalı Tabanca kategorisinde 359 Puan atarak Türkiye Birincisi olan Sporcu Naz Güner, Antrenörü Mehmet Aydın ile birlikte İl Müdürü V. Muzaffer Ergün' ü ziyaret etti.

" İl Müdürü V. Muzaffer ERGÜN, Türkiye Birincisi olan sporcumuza hediye takdim ederek, tebrik etti."
 

Elde edilen başarıdan büyük mutluluk duyduğunu belirten İl Müdürü V. Muzaffer Ergün; "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Altın madalya sahibi olarak bizleri ziyaret eden sporcumuzu ve kendisini yetiştiren hocamızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum" ifadelerine kullanarak genç sporcuya hediyesini takdim etti.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.