Samsun'da izinsiz kazı yapan 11 şüpheli yakalandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 27.03.2025 - 11:10, Güncelleme: 27.03.2025 - 12:19 3046 kez okundu.
 

Samsun'da izinsiz kazı yapan 11 şüpheli yakalandı

Samsun'da düzenlenen operasyonda izinsiz kazı yapan 11 zanlı gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tekkeköy ilçesinde define bulmak amacıyla kazı yapıldığı bilgisi üzerine çalışma yürüttü. İzinsiz kazı yaptıkları belirlenen 11 şüpheli, Terme, Tekkeköy, İlkadım ve Kavak ilçelerinde belirlenen adreslerinde gözaltına alındı. Adreslerde arama yapan ekipler, tarihi değeri olan eşyalar ile çok sayıda kazı malzemesi ele geçirdi. Gözaltına alınan zanlılar, işlemleri için jandarmaya götürüldü.
Samsun'da düzenlenen operasyonda izinsiz kazı yapan 11 zanlı gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tekkeköy ilçesinde define bulmak amacıyla kazı yapıldığı bilgisi üzerine çalışma yürüttü.

İzinsiz kazı yaptıkları belirlenen 11 şüpheli, Terme, Tekkeköy, İlkadım ve Kavak ilçelerinde belirlenen adreslerinde gözaltına alındı.

Adreslerde arama yapan ekipler, tarihi değeri olan eşyalar ile çok sayıda kazı malzemesi ele geçirdi.

Gözaltına alınan zanlılar, işlemleri için jandarmaya götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.