Samsun'da jandarma düğünleri denetliyor

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 05.08.2023 - 22:08, Güncelleme: 05.08.2023 - 21:49 4261+ kez okundu.
 

Samsun'da jandarma düğünleri denetliyor

SAMSUN (AA) - Samsun'un Salıpazarı ilçesinde, düğünlerde havaya ateş açılması gibi olumsuzlukların yaşanmaması için jandarma denetimler yapıyor. Alınan bilgiye göre, ilçede ve çevre mahallelerde yapılan düğünler sırasında yaşanan asayiş olaylarındaki artış, jandarmayı harekete geçirdi.Havaya silahla ateş açılması, açık alanda alkol tüketimi ve kavga gibi olayların önüne geçilmesi için resmi ve sivil jandarma ekiplerinin düğün gibi organizasyonlara nezaret edeceği, kanunlara uymayanlar hakkında adli ve idari işlem yapılacağı belirtildi.Jandarmanın şu ana kadar yaptığı denetimlerde, ruhsatsız av tüfeği, 2 tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildiği öğrenildi.

SAMSUN (AA) - Samsun'un Salıpazarı ilçesinde, düğünlerde havaya ateş açılması gibi olumsuzlukların yaşanmaması için jandarma denetimler yapıyor.

Alınan bilgiye göre, ilçede ve çevre mahallelerde yapılan düğünler sırasında yaşanan asayiş olaylarındaki artış, jandarmayı harekete geçirdi.

Havaya silahla ateş açılması, açık alanda alkol tüketimi ve kavga gibi olayların önüne geçilmesi için resmi ve sivil jandarma ekiplerinin düğün gibi organizasyonlara nezaret edeceği, kanunlara uymayanlar hakkında adli ve idari işlem yapılacağı belirtildi.

Jandarmanın şu ana kadar yaptığı denetimlerde, ruhsatsız av tüfeği, 2 tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildiği öğrenildi.


Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.