Şehit annelerini unutmadılar

GÜNDEM 12.05.2024 - 17:59, Güncelleme: 12.05.2024 - 18:04 5008+ kez okundu.
 

Şehit annelerini unutmadılar

Anneler Günü nedeniyle Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve beraberindekiler şehit annelerini ziyaret ettiler.
Şehit Jandarma Astsb. Çavuş Adem Kacar’ın annesi Ayşe Kacar ve Şehit Üsteğmen Oğuz Türüdü’nün annesi Fatma Türüdü'nün ziyaretine  Bulancak Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, CHP İl Genel Meclis Üyeleri Güngör Ayvaz ve Sefine Henden Peker de eşlik etti. Başkan Sıbıç, yaptığı açıklamada "Gözlerini kırpmadan vatanı uğruna şehit düşen aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan Şehit Jandarma Astsb. Çavuş Adem Kacar’ın annesi Ayşe Kacar annemizi ve Şehit Üsteğmen Oğuz Türüdü’nün annesi Fatma Türüdü annemizi ziyaret edip ellerini öperek Anneler Gününü kutladım. Allah aziz şehitlerimize rahmet, kıymetli şehit annelerimize ve tüm annelerimize hayırlı ömürler nasip eylesin" dedi.
Anneler Günü nedeniyle Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve beraberindekiler şehit annelerini ziyaret ettiler.

Şehit Jandarma Astsb. Çavuş Adem Kacar’ın annesi Ayşe Kacar ve Şehit Üsteğmen Oğuz Türüdü’nün annesi Fatma Türüdü'nün ziyaretine 

Bulancak Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, CHP İl Genel Meclis Üyeleri Güngör Ayvaz ve Sefine Henden Peker de eşlik etti.

Başkan Sıbıç, yaptığı açıklamada "Gözlerini kırpmadan vatanı uğruna şehit düşen aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan Şehit Jandarma Astsb. Çavuş Adem Kacar’ın annesi Ayşe Kacar annemizi ve Şehit Üsteğmen Oğuz Türüdü’nün annesi Fatma Türüdü annemizi ziyaret edip ellerini öperek Anneler Gününü kutladım. Allah aziz şehitlerimize rahmet, kıymetli şehit annelerimize ve tüm annelerimize hayırlı ömürler nasip eylesin" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.