Sigaraya gelen zam bugün fiyatlara yansıdı! İşte yeni zamlı fiyatlar

EKONOMİ (YH) - Yıldız Haber | 05.09.2024 - 17:16, Güncelleme: 05.09.2024 - 17:16 61294+ kez okundu.
 

Sigaraya gelen zam bugün fiyatlara yansıdı! İşte yeni zamlı fiyatlar

Son dakika haberine göre Sigara fiyatlarına yeni zam geldi. 5 Eylül 2024 güncel zamlı sigara fiyatları kaç TL oldu? İşte zamlı fiyat listesi…
Sigara fiyatlarına zam haberi Sabah saatlerinde duyuruldu. Philip Morris sigara grubuna paket başı 4 TL’lik zam yapıldı. Bu zam diğer gruplarında habercisi oldu. Gün içinde diğer sigara gruplarına da peş peşe zam kararlarının açıklanması bekleniyor. Yeni sigara zammı ile birlikte tiryakiler de isyan etti. Çünkü zam sonrası en ucuz sigara fiyatı 72 TL’ye yükseldi. Peki 5 Eylül 2024 güncel zamlı sigara fiyatları ne kadar oldu? 5 Eylül 2024 zamlı Marlboro, Parliament, Murratti, Lark, LM, Chesterfield fiyat listesi haberimizde… 5 EYLÜL 2024 ZAMLI SİGARA FİYAT LİSTESİ Sigaraya yeni zam haberi Philip Morris grubundan geldi. Sabah saatlerinde Bu grup zamlı sigara fiyatları listesini duyurdu. Yapılan sigara zammı sonrası Philip Morris sigara fiyatları güncel şu şekilde oldu: Parliament Night Blue Pak (uzun) 81 TL Parliament Aqua Blue slims 80 TL Parliament Night Blue / Aqua Blue / Reserve 79 TL Parlement Midnight Blue 76 TL Marlboro Red long 79 TL Marlboro Red ve Touch 77 TL Marlboro Touch Blue / Gray / White 77 TL Marlboro Edge 75 TL Marlboro etkili Blue/Sky 74 TL Muratti 74 TL Muratti Blue 73 TL Lark 73 TL Chesterfield 72 TL LM 72 TL Marlboro Roll 50 sarmalık kıyılmış tütün 100 TL GÜNCEL EN UCUZ VE EN PAHALI SİGARA FİYATLARI KAÇ TL Philip Morris sigara zammı sonrası tiryakiler güncel en ucuz ve en pahalı sigara fiyatlarını araştırmaya başladı. Yeni sigara zammı sonrası en ucuz sigara fiyatı 72 TL’ye yükseldi. Sigara fiyatlarına yapılan zammın ardından en pahalı sigara fiyatı ise 81 TL oldu. NOT: Sigara zammı şu an için sadece Philip Morris grubunda geçerli. Ancak gün içinde diğer sigara gruplarının da yeni sigara zammı haberlerini duyurması bekleniyor.  
Son dakika haberine göre Sigara fiyatlarına yeni zam geldi. 5 Eylül 2024 güncel zamlı sigara fiyatları kaç TL oldu? İşte zamlı fiyat listesi…

Sigara fiyatlarına zam haberi Sabah saatlerinde duyuruldu. Philip Morris sigara grubuna paket başı 4 TL’lik zam yapıldı. Bu zam diğer gruplarında habercisi oldu. Gün içinde diğer sigara gruplarına da peş peşe zam kararlarının açıklanması bekleniyor. Yeni sigara zammı ile birlikte tiryakiler de isyan etti. Çünkü zam sonrası en ucuz sigara fiyatı 72 TL’ye yükseldi. Peki 5 Eylül 2024 güncel zamlı sigara fiyatları ne kadar oldu? 5 Eylül 2024 zamlı Marlboro, Parliament, Murratti, Lark, LM, Chesterfield fiyat listesi haberimizde…

5 EYLÜL 2024 ZAMLI SİGARA FİYAT LİSTESİ

Sigaraya yeni zam haberi Philip Morris grubundan geldi. Sabah saatlerinde Bu grup zamlı sigara fiyatları listesini duyurdu. Yapılan sigara zammı sonrası Philip Morris sigara fiyatları güncel şu şekilde oldu:

Parliament Night Blue Pak (uzun) 81 TL

Parliament Aqua Blue slims 80 TL

Parliament Night Blue / Aqua Blue / Reserve 79 TL

Parlement Midnight Blue 76 TL

Marlboro Red long 79 TL

Marlboro Red ve Touch 77 TL

Marlboro Touch Blue / Gray / White 77 TL

Marlboro Edge 75 TL

Marlboro etkili Blue/Sky 74 TL

Muratti 74 TL

Muratti Blue 73 TL

Lark 73 TL

Chesterfield 72 TL

LM 72 TL

Marlboro Roll 50 sarmalık kıyılmış tütün 100 TL

GÜNCEL EN UCUZ VE EN PAHALI SİGARA FİYATLARI KAÇ TL

Philip Morris sigara zammı sonrası tiryakiler güncel en ucuz ve en pahalı sigara fiyatlarını araştırmaya başladı. Yeni sigara zammı sonrası en ucuz sigara fiyatı 72 TL’ye yükseldi. Sigara fiyatlarına yapılan zammın ardından en pahalı sigara fiyatı ise 81 TL oldu.

NOT: Sigara zammı şu an için sadece Philip Morris grubunda geçerli. Ancak gün içinde diğer sigara gruplarının da yeni sigara zammı haberlerini duyurması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.