Süper Lig için geri sayım başladı

SPOR 09.08.2021 - 16:35, Güncelleme: 09.08.2021 - 16:35 2395+ kez okundu.
 

Süper Lig için geri sayım başladı

Süper Lig temsilcimiz Giresunspor, Yunanistan’da Panathinaikos forması giyen Senegalli orta saha oyuncusu Younousse Sankhare’nin işini bitirdi.
Bu gece Giresun’a gelecek olan Sankhare’nin yarın Giresunspor ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Sankhare, geçen sezon devre arasında Bulgar ekibi CSKA Sofya’dan Panathinaikos’a transfer oldu. 31 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon CSKA Sofya ve Panathinaikos formasıyla çıktığı toplam 34 maçta 6 gol, 4 asistlik performans sergiledi. 1 numarada büyük kapışma! Giresunspor’un Galatasaray’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Okan Kocuk ve geçen sezon gösterdiği performansla takımın Süper Lig’e çıkmasında büyük payı olan Onurcan Piri arasında kıyasıya bir forma rekabeti yaşanıyor. İki kalecide teknik direktör Hakan Keleş’in gözüne girip yeni sezonda formayı kapabilmek için varını yoğunu ortaya koyuyor. Okan ve Onurcan arasındaki bu forma rekabeti herkesi sevindiriyor. Flavio güven veriyor Giresunspor’un cumartesi günü Samsunspor ile oynadığı hazırlık maçında ikinci yarı oyuna giren yeni transfer Flavio, gösterdiği performans ile alkış aldı. Giresunspor’a gelmeden önce Trabzonspor’da iyi bir kamp dönemi geçiren Flavio, hazır bir görüntü sergiledi. Takım içerisindeki uyumu ve sempatik davranışlarıyla da taraftarların beğenisini kazanan Brezilyalı oyuncu, yeni sezonda Giresunspor’a önemli katkılar sağlayacağının mesajlarını verdi.
Süper Lig temsilcimiz Giresunspor, Yunanistan’da Panathinaikos forması giyen Senegalli orta saha oyuncusu Younousse Sankhare’nin işini bitirdi.

Bu gece Giresun’a gelecek olan Sankhare’nin yarın Giresunspor ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sankhare, geçen sezon devre arasında Bulgar ekibi CSKA Sofya’dan Panathinaikos’a transfer oldu.

31 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon CSKA Sofya ve Panathinaikos formasıyla çıktığı toplam 34 maçta 6 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

1 numarada büyük kapışma!

Giresunspor’un Galatasaray’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Okan Kocuk ve geçen sezon gösterdiği performansla takımın Süper Lig’e çıkmasında büyük payı olan Onurcan Piri arasında kıyasıya bir forma rekabeti yaşanıyor. İki kalecide teknik direktör Hakan Keleş’in gözüne girip yeni sezonda formayı kapabilmek için varını yoğunu ortaya koyuyor. Okan ve Onurcan arasındaki bu forma rekabeti herkesi sevindiriyor.

Flavio güven veriyor

Giresunspor’un cumartesi günü Samsunspor ile oynadığı hazırlık maçında ikinci yarı oyuna giren yeni transfer Flavio, gösterdiği performans ile alkış aldı.

Giresunspor’a gelmeden önce Trabzonspor’da iyi bir kamp dönemi geçiren Flavio, hazır bir görüntü sergiledi. Takım içerisindeki uyumu ve sempatik davranışlarıyla da taraftarların beğenisini kazanan Brezilyalı oyuncu, yeni sezonda Giresunspor’a önemli katkılar sağlayacağının mesajlarını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.