"Teröristler Hedeflerine Asla Ulaşamayacak"

GÜNDEM 26.12.2023 - 17:51, Güncelleme: 26.12.2023 - 17:51 2521+ kez okundu.
 

"Teröristler Hedeflerine Asla Ulaşamayacak"

Pençe-Kilit Harekat Bölgesinde gerçekleştirilen hain terör saldırısına ilişkin Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikaların Manisa Temsilcileri basın açıklaması yaptı. Açıklamayı Kamu-Sen Manisa İl Temsilcisi Aydın Akagündüz gerçekleştirdi.
Aydın Akagündüz  "Pençe Kilit Harekât Bölgesinde yasanan hain terör saldırısı neticesinde verdiğimiz şehitler hepimizi derinden yaralamıstır. Bölge ülkelerinin istikrarına, milletimizin huzuruna ve birlikteliğimize darbe vurmaya yönelik bu terörist eylemi şiddetle lanetliyor, şehitlerimize Allah' tan rahmet yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz" dedi. Yıllardan beri genç, yaslı, kadın, çocuk demeden masumları katleden eli kanlı teröristlerin  gerçekleştirdiği bu saldırı, terörün son çırpınışları olduğunu söyleyen Kamu-Sen Manisa İl Temsilcisi Aydın Akagündüz "Güvenlik güçlerimizin yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirdiği  başarılı  operasyonlar sonucunda terörün  başını ezdiğimiz, dünyanın  her kösesinde mazlumlara sahip cıkıp, zalimlerin karsısına dikildiğimiz ve Türk ve Türkiye yüzyılı hedefine daha bir inanmişlıkla yürüdüğümüz bu günlerde gerçekleştirilen bu saldırı, teröristlerin hangi güçler tarafından kontrol edildiğini ortaya koymaktadır. Bu terör eyleminin bölgedeki suların  iyiden iyiye ısındığı  günlerde gerçekleşmesini manidar buluyor, devletimiz üzerinde alçak planlar kuran güçlerin ülkemizi hangi noktaya çekmek istediginin bir kere daha açığa çıktığını  görüyoruz. Terör örgütleri ve onların gizli açık uzantılarının  emellerine ulaşamayacağını, Türk milletinin her bir ferdinin hainler karşısında birlikte ve dimdik ayakta olduğunu bir kere daha tüm dünyaya ilan ediyoruz. Uzun yıllardan beri kanlı bir terörün acı bedeli olarak on binlerce vatan evladımızı şehit verdik. Bundan sonra tek bir vatan evladının burnunun dahi kanamaması için ne gerekiyorsa yapılmalı, teröristlerin gözünün yaşina bakılmamadır. Türkiye Kamu-Sen olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da terörün son bulması için her türlü girişime ve gerçeklestirilecek her eyleme destek veriyor. güvenlik güçlerimizin sonuna kadar arkasında olduğumuzu bir kere daha ifade ediyoruz. Ülke icinde teröre karsı birlik ve beraberliğin sağlanması, ülkemizde huzur ortamının korunması acısından son derece önemlidir. Ülkemizdeki terör belasının son bulması; milletimizin  birlik ve beraberliği: dostluk ve kardeşliğimizin ilelebet sürdürülmesi için tüm sivil toplum kuruluşlarının, siyasi partilerin, kişi, kurum ve kuruluşların  milli hassasiyetlerimiz doğrultusunda ortak hareket etmesi ve güç birliği oluşturması hepimizin arzu ettiği bir durumdur. Türkiye Kamu-Sen olarak terörün kökünün kazınması, Anayasamızda ifadesini bulan "devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün" pekiştilmesi için üzerimize düşen her türlü görevi üstlenmeye hazır olduğumuzu bildiriyoruz. Terörü ve teröristleri bir kere daha lanetliyor. saldırıda hayatını kaybeden kahraman vatan evlatlarına Yüce Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" ifadesini kullandı.
Pençe-Kilit Harekat Bölgesinde gerçekleştirilen hain terör saldırısına ilişkin Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikaların Manisa Temsilcileri basın açıklaması yaptı. Açıklamayı Kamu-Sen Manisa İl Temsilcisi Aydın Akagündüz gerçekleştirdi.

Aydın Akagündüz  "Pençe Kilit Harekât Bölgesinde yasanan hain terör saldırısı neticesinde verdiğimiz şehitler hepimizi derinden yaralamıstır. Bölge ülkelerinin istikrarına, milletimizin huzuruna ve birlikteliğimize darbe vurmaya yönelik bu terörist eylemi şiddetle lanetliyor, şehitlerimize Allah' tan rahmet yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz" dedi.

Yıllardan beri genç, yaslı, kadın, çocuk demeden masumları katleden eli kanlı teröristlerin  gerçekleştirdiği bu saldırı, terörün son çırpınışları olduğunu söyleyen Kamu-Sen Manisa İl Temsilcisi Aydın Akagündüz "Güvenlik güçlerimizin yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirdiği  başarılı  operasyonlar sonucunda terörün  başını ezdiğimiz, dünyanın  her kösesinde mazlumlara sahip cıkıp, zalimlerin karsısına dikildiğimiz ve Türk ve Türkiye yüzyılı hedefine daha bir inanmişlıkla yürüdüğümüz bu günlerde gerçekleştirilen bu saldırı, teröristlerin hangi güçler tarafından kontrol edildiğini ortaya koymaktadır. Bu terör eyleminin bölgedeki suların  iyiden iyiye ısındığı  günlerde gerçekleşmesini manidar buluyor, devletimiz üzerinde alçak planlar kuran güçlerin ülkemizi hangi noktaya çekmek istediginin bir kere daha açığa çıktığını  görüyoruz. Terör örgütleri ve onların gizli açık uzantılarının  emellerine ulaşamayacağını, Türk milletinin her bir ferdinin hainler karşısında birlikte ve dimdik ayakta olduğunu bir kere daha tüm dünyaya ilan ediyoruz. Uzun yıllardan beri kanlı bir terörün acı bedeli olarak on binlerce vatan evladımızı şehit verdik. Bundan sonra tek bir vatan evladının burnunun dahi kanamaması için ne gerekiyorsa yapılmalı, teröristlerin gözünün yaşina bakılmamadır. Türkiye Kamu-Sen olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da terörün son bulması için her türlü girişime ve gerçeklestirilecek her eyleme destek veriyor. güvenlik güçlerimizin sonuna kadar arkasında olduğumuzu bir kere daha ifade ediyoruz. Ülke icinde teröre karsı birlik ve beraberliğin sağlanması, ülkemizde huzur ortamının korunması acısından son derece önemlidir. Ülkemizdeki terör belasının son bulması; milletimizin  birlik ve beraberliği: dostluk ve kardeşliğimizin ilelebet sürdürülmesi için tüm sivil toplum kuruluşlarının, siyasi partilerin, kişi, kurum ve kuruluşların  milli hassasiyetlerimiz doğrultusunda ortak hareket etmesi ve güç birliği oluşturması hepimizin arzu ettiği bir durumdur. Türkiye Kamu-Sen olarak terörün kökünün kazınması, Anayasamızda ifadesini bulan "devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün" pekiştilmesi için üzerimize düşen her türlü görevi üstlenmeye hazır olduğumuzu bildiriyoruz. Terörü ve teröristleri bir kere daha lanetliyor. saldırıda hayatını kaybeden kahraman vatan evlatlarına Yüce Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.