Teşekkürler Bulancak, Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşadık

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.05.2024 - 11:07, Güncelleme: 20.05.2024 - 11:17 3733+ kez okundu.
 

Teşekkürler Bulancak, Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşadık

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bulancak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kutlama programlarına gösterilen ilgi ve coşku dolayısıyla Bulancaklılara teşekkür etti.
Başkan Sıbıç, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkumuzu meydanlara taşıdık. Düzenlediğimiz konserler ve etkinliklerle bayram heyecanımızı bir kez daha yaşamanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Gençlerimizin ve halkımızın coşkusu, katılımı ve enerjisi etkinliklerimize ayrı bir renk katarken, 19 Mayıs etkinliklerimiz kapsamında ilk kez gerçekleştirilen Atamızın Samsun’da kullandığı aracını ilçemize getirdik. Atamızın aracıyla Giresun Milletvekilimiz Elvan Işık Gezmiş ve yurttaşlarımızın katılımıyla beraber kortej yürüyüşümüzü büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Devamında iki akşam boyunca gerçekleştirdiğimiz konserlerimiz ve etkinliklerimizle Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşadık. 19 Mayıs günü ise İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen 19 Mayıs tören programına; Kaymakamımız Ünal Koç, Giresun eski Milletvekilimiz Kadir Aydın, Cumhuriyet Başsavcımız Emre Us, İlçe Jandarma Komutanımız Ersin Erkut, İlçe Emniyet Müdürümüz Mustafa Tozlu, İlçe Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanımız Oğuz Yalçın ve ilçe protokolümüzle katılım sağladık. Bir kez daha gördük ve gösterdik ki; Atamızın emanetlerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 19 Mayıs Kutlama programlarına Belediye Başkan Yardımcıları; İdris Çiçek, Reşat Nuri Özdemir ve Ayşegül Erdoğan ile Belediye Meclis üyeleri de katılım sağladılar.  
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bulancak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kutlama programlarına gösterilen ilgi ve coşku dolayısıyla Bulancaklılara teşekkür etti.

Başkan Sıbıç, “ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkumuzu meydanlara taşıdık. Düzenlediğimiz konserler ve etkinliklerle bayram heyecanımızı bir kez daha yaşamanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Gençlerimizin ve halkımızın coşkusu, katılımı ve enerjisi etkinliklerimize ayrı bir renk katarken, 19 Mayıs etkinliklerimiz kapsamında ilk kez gerçekleştirilen Atamızın Samsun’da kullandığı aracını ilçemize getirdik. Atamızın aracıyla Giresun Milletvekilimiz Elvan Işık Gezmiş ve yurttaşlarımızın katılımıyla beraber kortej yürüyüşümüzü büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Devamında iki akşam boyunca gerçekleştirdiğimiz konserlerimiz ve etkinliklerimizle Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşadık. 19 Mayıs günü ise İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen 19 Mayıs tören programına; Kaymakamımız Ünal Koç, Giresun eski Milletvekilimiz Kadir Aydın, Cumhuriyet Başsavcımız Emre Us, İlçe Jandarma Komutanımız Ersin Erkut, İlçe Emniyet Müdürümüz Mustafa Tozlu, İlçe Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanımız Oğuz Yalçın ve ilçe protokolümüzle katılım sağladık. Bir kez daha gördük ve gösterdik ki; Atamızın emanetlerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

19 Mayıs Kutlama programlarına Belediye Başkan Yardımcıları; İdris Çiçek, Reşat Nuri Özdemir ve Ayşegül Erdoğan ile Belediye Meclis üyeleri de katılım sağladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.