Tezgahlar şenleniyor

YAŞAM 22.09.2022 - 17:27, Güncelleme: 22.09.2022 - 17:27 3971+ kez okundu.
 

Tezgahlar şenleniyor

1 Eylül itibarıyla av yasağının kalkması sonrası denize çıkan balıkçıları avladığı balıklarla kıyıya dönmeye başladı. Bu da bölgede balık satışı yapan esnafların tezgahlarının şenlenmesine neden oldu.
Sezon başında denizden az miktarla dönen balıkçılar denizin kendisine gelmeye başladığını belirterek, bu durumdan memnun olduklarını söylediler. Hal böyle olunca vatandaşta uygun fiyata balık yemeye başladı. Özellikle geçtiğimiz yıllara oranla palamudun bu yıl bir hayli çıkması vatandaşların da yüzünü güldürürken, oldukça büyük olan palamutların irileri 60 liradan 35 liraya kadar satılıyor. Palamut bolluğunun tezgahlara da yansıması sonrası 80 liradan satışa çıkan palamutun tanesi 35 liraya kadar düşerken, bu sezon vatandaşların bol bol palamut tüketeceği ifade edildi.
1 Eylül itibarıyla av yasağının kalkması sonrası denize çıkan balıkçıları avladığı balıklarla kıyıya dönmeye başladı. Bu da bölgede balık satışı yapan esnafların tezgahlarının şenlenmesine neden oldu.

Sezon başında denizden az miktarla dönen balıkçılar denizin kendisine gelmeye başladığını belirterek, bu durumdan memnun olduklarını söylediler.

Hal böyle olunca vatandaşta uygun fiyata balık yemeye başladı. Özellikle geçtiğimiz yıllara oranla palamudun bu yıl bir hayli çıkması vatandaşların da yüzünü güldürürken, oldukça büyük olan palamutların irileri 60 liradan 35 liraya kadar satılıyor.

Palamut bolluğunun tezgahlara da yansıması sonrası 80 liradan satışa çıkan palamutun tanesi 35 liraya kadar düşerken, bu sezon vatandaşların bol bol palamut tüketeceği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.