TÜFAD’dan Başkan Emür’e ziyaret

YAŞAM 25.05.2023 - 11:38, Güncelleme: 25.05.2023 - 12:15 2439+ kez okundu.
 

TÜFAD’dan Başkan Emür’e ziyaret

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Keşap Belediye başkanı Mehmet Emür’u makamında ziyaret etti
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Giresun Şube Başkanı Hasan Ali Tek , Aziz Tekbaş ve Yüksel Uyar nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Giresun ve Keşap ilçemizde futbol ile ilgili istişarelerde bulunan Mehmet Emür, ziyarette bulunan TÜFAD Şube Başkanı ve kurul üyelerine ziyaretleri için teşekkürlerini sundu
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Keşap Belediye başkanı Mehmet Emür’u makamında ziyaret etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Giresun Şube Başkanı Hasan Ali Tek , Aziz Tekbaş ve Yüksel Uyar nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Giresun ve Keşap ilçemizde futbol ile ilgili istişarelerde bulunan Mehmet Emür, ziyarette bulunan TÜFAD Şube Başkanı ve kurul üyelerine ziyaretleri için teşekkürlerini sundu

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.