TÜGİK Başkanı Güral, Karadeniz turunda

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2014 - 23:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3332+ kez okundu.
 

TÜGİK Başkanı Güral, Karadeniz turunda

1 Mart tarihinde yapılacak olan Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) seçimleri öncesi Konfederasyon Başkanı Erkan Güral ve yönetim kurulu üyeleri,...
...Giresun'da bir dizi ziyaretlerde bulundular. İlk olarak kısa adı BUGİAD olan Bulancak Genç İşadamları Derneği ile Hacı Restoranda kahvaltıda buluşan Başkan Güral ve ekibi, dernek üyelerine teşekkür ettiler. BUGİAD Başkanı Dursun Karahasan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Güral'a TÜGİK Genel Sekreteri M.Demokan Eren, TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ateşsönmez, KARGİF ve Samsun GİAD Levent Özden, Eskişehir GİAD Başkanı Serkan Zengin, Bafra GİAD Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu ve GÜNGİAD Üyesi Cemal Alyamaç eşlik ettiler. TÜGİK Başkanı Güral, yaptığı konuşmada, "Yapılan işler her zaman tartışılmıştır. Yalnız şunu söyleyebilirim ki TÜGİK için yapılacaklar, yaptıklarımızın çok daha fazlasıdır. Bu anlamda ülkemize, bölgelerimize ve illerimize katma değer yaratacak projeleri geliştirip iş dünyasına ve genç girişimcilere sunmalıyız. Özellikle yeni dönem projelerimizin içinde öncelikli konuların başında kadınlar geliyor. Kadınların iş istihdamı ve kadınların iş hayatında Türk ekonomisine sağlayacakları önem ve faydalara değinerek, yeni çalışmalar yapmak üzere camiamızın da teveccühü ile bir dönem daha bizim yapmamız konusunda bir ortam oluştu. Bizde bu ortama icabet ederek arkadaşlarımızla bu yola çıktık. Sizlerin gücü sizlerin katılımı TÜGİK'in gücü ve katılımıdır. Ben bu yarışa hizmet için ve arkadaşlarımla birlik, bütünlük ve sevgi ile TÜGİK'i bir dönem daha yönetmek üzere talip olduğumuzu belirtmek isterim. Bu döneme yine hizmet ve görev anlayışı içinde devam etmek istediğimizin özellikle bilinmesini vurgulamak istiyorum. TÜGİK'i bir basamak olarak kullanmak isteyenlerin dışında biz tamamen gönüllülük esasıyla ülkemiz için, konfederasyonumuza bağlı üyelerimiz için çalıştığımızı ve bundan sonra da çalışacağımıza söz veriyorum. Bazen, bazı zihniyetler bu tür yerleri basamak olarak kullanıp buralardan menfaat ve bu emellere yönelik çalışmalar içinde olduklarını üzülerek duyuyoruz. TÜGİK bir basamaktır. Ama ülkeye katkı sağlamak için basamaktır. Kişisel beklentiler, kişisel faaliyetler ya da geleceğe yönelik siyasete giriş için basamak değildir" dedi. BUGİAD Başkanı Karahasan ise Başkan Güral'a teşekkür ederek, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetleri iletti. Daha sonra Başkan Güral, Karahasan'a plaket takdim etti. Ardından Bulancak Sultanahmet Köftecisi'ne geçen heyet burada da GİRGİAD Başkanı Serkan Demirkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Altuğ Karaibrahimoğlu'nu ziyaret ettiler. Başkan Demirkan'a da plaket takdim eden Başkan Güral, Demirkan ve Karaibrahimoğlu'na çalışmalarından dolayı teşekkür dileklerini iletti. Ziyarete AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Recep Yakar'da iştirak etti.    
1 Mart tarihinde yapılacak olan Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) seçimleri öncesi Konfederasyon Başkanı Erkan Güral ve yönetim kurulu üyeleri,...

...Giresun'da bir dizi ziyaretlerde bulundular.

İlk olarak kısa adı BUGİAD olan Bulancak Genç İşadamları Derneği ile Hacı Restoranda kahvaltıda buluşan Başkan Güral ve ekibi, dernek üyelerine teşekkür ettiler.

BUGİAD Başkanı Dursun Karahasan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Güral'a TÜGİK Genel Sekreteri M.Demokan Eren, TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ateşsönmez, KARGİF ve Samsun GİAD Levent Özden, Eskişehir GİAD Başkanı Serkan Zengin, Bafra GİAD Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu ve GÜNGİAD Üyesi Cemal Alyamaç eşlik ettiler.

TÜGİK Başkanı Güral, yaptığı konuşmada, "Yapılan işler her zaman tartışılmıştır. Yalnız şunu söyleyebilirim ki TÜGİK için yapılacaklar, yaptıklarımızın çok daha fazlasıdır. Bu anlamda ülkemize, bölgelerimize ve illerimize katma değer yaratacak projeleri geliştirip iş dünyasına ve genç girişimcilere sunmalıyız. Özellikle yeni dönem projelerimizin içinde öncelikli konuların başında kadınlar geliyor. Kadınların iş istihdamı ve kadınların iş hayatında Türk ekonomisine sağlayacakları önem ve faydalara değinerek, yeni çalışmalar yapmak üzere camiamızın da teveccühü ile bir dönem daha bizim yapmamız konusunda bir ortam oluştu. Bizde bu ortama icabet ederek arkadaşlarımızla bu yola çıktık. Sizlerin gücü sizlerin katılımı TÜGİK'in gücü ve katılımıdır.

Ben bu yarışa hizmet için ve arkadaşlarımla birlik, bütünlük ve sevgi ile TÜGİK'i bir dönem daha yönetmek üzere talip olduğumuzu belirtmek isterim. Bu döneme yine hizmet ve görev anlayışı içinde devam etmek istediğimizin özellikle bilinmesini vurgulamak istiyorum. TÜGİK'i bir basamak olarak kullanmak isteyenlerin dışında biz tamamen gönüllülük esasıyla ülkemiz için, konfederasyonumuza bağlı üyelerimiz için çalıştığımızı ve bundan sonra da çalışacağımıza söz veriyorum. Bazen, bazı zihniyetler bu tür yerleri basamak olarak kullanıp buralardan menfaat ve bu emellere yönelik çalışmalar içinde olduklarını üzülerek duyuyoruz. TÜGİK bir basamaktır. Ama ülkeye katkı sağlamak için basamaktır. Kişisel beklentiler, kişisel faaliyetler ya da geleceğe yönelik siyasete giriş için basamak değildir" dedi.

BUGİAD Başkanı Karahasan ise Başkan Güral'a teşekkür ederek, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetleri iletti. Daha sonra Başkan Güral, Karahasan'a plaket takdim etti.

Ardından Bulancak Sultanahmet Köftecisi'ne geçen heyet burada da GİRGİAD Başkanı Serkan Demirkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Altuğ Karaibrahimoğlu'nu ziyaret ettiler. Başkan Demirkan'a da plaket takdim eden Başkan Güral, Demirkan ve Karaibrahimoğlu'na çalışmalarından dolayı teşekkür dileklerini iletti.

Ziyarete AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Recep Yakar'da iştirak etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.