Türkiye birincisi Bulancak'tan

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2016 - 23:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3705+ kez okundu.
 

Türkiye birincisi Bulancak'tan

Son yıllarda yükselen başarısıyla adından söz ettiren,...
...Bulancak Züfer - Mustafa Eriş Ortaokulu, TEOG sınavında  bir Türkiye 1.si, bir Türkiye 2. si ve 120 soruya 100 netin üzerinde doğru cevap veren  25 öğrencisiyle Bulancak'ın gururu oldu. Okulun öğrencisi Şevval Aktay'ın tüm soruları doğru yaparak Türkiye 1.'si olması ve yine okul öğrencisi Öznur Mamak'ın ise 1 yanlış yaparak Türkiye 2.'si olması ilçede memnuniyet yaşattı. Okul Aile Birliği'nden yapılan açıklamada, bu başarıda büyük emeği olan başta öğretmenler ve Okul Müdürü Mahmut Beyaz'a Bulancak'a ve okula bu gururu yaşattıkları için teşekkür ettiler.
Son yıllarda yükselen başarısıyla adından söz ettiren,...

...Bulancak Züfer - Mustafa Eriş Ortaokulu, TEOG sınavında  bir Türkiye 1.si, bir Türkiye 2. si ve 120 soruya 100 netin üzerinde doğru cevap veren  25 öğrencisiyle Bulancak'ın gururu oldu.

Okulun öğrencisi Şevval Aktay'ın tüm soruları doğru yaparak Türkiye 1.'si olması ve yine okul öğrencisi Öznur Mamak'ın ise 1 yanlış yaparak Türkiye 2.'si olması ilçede memnuniyet yaşattı. Okul Aile Birliği'nden yapılan açıklamada, bu başarıda büyük emeği olan başta öğretmenler ve Okul Müdürü Mahmut Beyaz'a Bulancak'a ve okula bu gururu yaşattıkları için teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.