Türkiye Şampiyonası’nda Giresun’u temsil edecek

ASAYİŞ 17.05.2023 - 17:05, Güncelleme: 17.05.2023 - 17:58 2670+ kez okundu.
 

Türkiye Şampiyonası’nda Giresun’u temsil edecek

Okullar arası bayanlar 10 metre havalı tabanca yarışmasında Mehmet Akif Ersoy okulu öğrencisi Naz Güner birinci oldu.
Okullar arası Türkiye Şampiyonasına katıma hakkı kazanan Naz Güner, 320 barajlı yarışmada 352 puan alarak TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) baraj puanıyla Türkiye şampiyonasına katılma hakkı hazandı. Sakarya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında Giresun’u temsil edecek olan Sibel ve Devrim Güner'in kızları Naz Güner’e başarılar diliyoruz
Okullar arası bayanlar 10 metre havalı tabanca yarışmasında Mehmet Akif Ersoy okulu öğrencisi Naz Güner birinci oldu.

Okullar arası Türkiye Şampiyonasına katıma hakkı kazanan Naz Güner, 320 barajlı yarışmada 352 puan alarak TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) baraj puanıyla Türkiye şampiyonasına katılma hakkı hazandı.



Sakarya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında Giresun’u temsil edecek olan Sibel ve Devrim Güner'in kızları Naz Güner’e başarılar diliyoruz

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.