Turnuva güzel, katılım zayıf

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2013 - 22:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2796+ kez okundu.
 

Turnuva güzel, katılım zayıf

Bu sene Zafer Sırrı Kesik tarafından ikincisi düzenlenen Bulancak Plaj Voleybolu Turnuvası Samsun,...
...Ordu ve Giresun'dan 8 takımın katılımlarıyla gerçekleşti. Cumartesi oynanan maçlarla başlayan turnuva pazar günü oynanan yarı final ve final maçlarıyla sonlandı. Yarı finalin ilk maçındaEvren-Gökhan ikilisi Kubilay-Erdal ikilisini 2-0 yenerek finale çıkan ilk takım oldu. Diğer yarı final maçında ise Birol Gültekin-Birol Ertuğral ikilisi Murat-Batuhan ikilisini 2-0 yenerek finale çıktı. Final maçı ise çekişmeli ve heyecanlı geçti; Evren Özkundakçı-Gökhan Çelebi ikilisi zorlu maç sonunda Birol Gültekin-Birol Ertuğral ikilisini 2-1 yenerek 2013 Bulancak Plaj Voleybol TurnuvasınınŞampiyonu oldular. Dereceye giren takımlara ödüllerini Bulancak İlçe Gençlik Spor MüdürVekili Hasan Bulut ve YEŞİLGİRESUN BELEDİYESPOR antrenörlerinden FıratÇolak verdi. Gazetemize konuşan Kesik, “Bulancak şartlarında güzel bir turnuva gerçekleştirdik. Ama bölge halkı plaj etkinliklerine hiç ilgi göstermedi” dedi. İlgisizlikten yakınan Kesik, bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.  
Bu sene Zafer Sırrı Kesik tarafından ikincisi düzenlenen Bulancak Plaj Voleybolu Turnuvası Samsun,...

...Ordu ve Giresun'dan 8 takımın katılımlarıyla gerçekleşti. Cumartesi oynanan maçlarla başlayan turnuva pazar günü oynanan yarı final ve final maçlarıyla sonlandı. Yarı finalin ilk maçında
Evren-Gökhan ikilisi Kubilay-Erdal ikilisini 2-0 yenerek finale çıkan
ilk takım oldu. Diğer yarı final maçında ise Birol Gültekin-Birol Ertuğral ikilisi Murat-Batuhan ikilisini 2-0 yenerek finale çıktı. Final maçı ise çekişmeli ve heyecanlı geçti; Evren Özkundakçı-Gökhan Çelebi ikilisi zorlu maç sonunda Birol Gültekin-Birol Ertuğral
ikilisini 2-1 yenerek 2013 Bulancak Plaj Voleybol Turnuvasının
Şampiyonu oldular.
Dereceye giren takımlara ödüllerini Bulancak İlçe Gençlik Spor Müdür
Vekili Hasan B
ulut
ve YEŞİLGİRESUN BELEDİYESPOR antrenörlerinden Fırat
Ç
olak verdi. Gazetemize konuşan Kesik, “Bulancak şartlarında güzel bir turnuva gerçekleştirdik. Ama bölge halkı plaj etkinliklerine hiç ilgi göstermedi” dedi. İlgisizlikten yakınan Kesik, bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.