Uğur Okulları'ndan büyük toplantı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2015 - 22:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3051+ kez okundu.
 

Uğur Okulları'ndan büyük toplantı

Buek Uğur Okulları 25.Kurucular toplantısı 125 Uğur Lisesi temsilcisi,...
...BUEK Başkanı Enver Yücel, Uğur Okulları Genel Müdürü Lokman Durak, çalışanları ve yöneticilerinin katılımı ile İstanbul Titanic Busines Otel'de yapıldı. Giresun Özel Uğur Anadolu Lisesi adına Mustafa Kasap katıldı.3 gün süren  toplantıda eğitim sorunları ve Uğur eğitim kurumlarının bu sürece katkıları ile Uğur okullarının  eğitime getirdiği yeni yüz yeni yapılanma değerlendirildi. Enver Yücel yaptığı açılış konuşmasında, ’’Uğur okullarının eğitimde  lokomatif bir model ile farklılığını ve misyonunu sorumluluk bilinciyle  Türk Milli Eğitim  ilke ve prensipleri çerçevesinde yürütmesidir.Eğitimde kişiye uygun eğitim modeliyle  farklılığın farkı görülecektir, uğurlu olmak bir ayrıcalık olacaktır.’’dedi.   
Buek Uğur Okulları 25.Kurucular toplantısı 125 Uğur Lisesi temsilcisi,...
...BUEK Başkanı Enver Yücel, Uğur Okulları Genel Müdürü Lokman Durak, çalışanları ve yöneticilerinin katılımı ile İstanbul Titanic Busines Otel'de yapıldı. Giresun Özel Uğur Anadolu Lisesi adına Mustafa Kasap katıldı.
3 gün süren  toplantıda eğitim sorunları ve Uğur eğitim kurumlarının bu sürece katkıları ile Uğur okullarının  eğitime getirdiği yeni yüz yeni yapılanma değerlendirildi. Enver Yücel yaptığı açılış konuşmasında, ’’Uğur okullarının eğitimde  lokomatif bir model ile farklılığını ve misyonunu sorumluluk bilinciyle  Türk Milli Eğitim  ilke ve prensipleri çerçevesinde yürütmesidir.Eğitimde kişiye uygun eğitim modeliyle  farklılığın farkı görülecektir, uğurlu olmak bir ayrıcalık olacaktır.’’dedi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.